DAGENS RETT: En perfekt løsning for et kjøleskap med rester
Dagens rett
(Bilde: jeangill)

En perfekt løsning for et kjøleskap med rester

Har du egg, har du middag. I tillegg holder det med det du finner av middagsrester i kjøleskapet. Og dagen er reddet.

Det er mandag, ferietid og kjøleskapet er fullt av rester. Samtidig har du kanskje liten tid til å forberede middagen. Da er en omelett som denne det perfekte midtpunkt som middagen kan bygges rundt.

Vi har mange flere oppskrifter på omelett 

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Omelett med potetpure

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

3 dl
potetpure
5 stk

Fremgangsmåte

Pisk inn eggene og den moste hvitløken i potetpureen. Tilsett ost og finhakket bladpersille. Smak til med salt og pepper.

Hell i en liten stekepanne med litt olje eller smør i bunnen. La steke under lokk i 10 minutter. Reguler varmen slik at omeletten ikke blir brent i bunnen.

Server med god brød og spekemat eller røykt laks eller annen fisk. Ikke glem salaten.

Tips: En morsom vri (men kanskje ikke noe for alle) på denne omeletten er å blande inn moste rester av lettsaltet torsk i potetpureen. Altså omelett med brandade.

Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av

Flere deilige oppskrifter på omelett finner du her

Andre oppskrifter med egg finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: iStcokphoto

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen