DAGENS RETT: Biff med aromasmør og potetsalat

Dagens rett Biff med aromasmør og potetsalat

Overrask med hjemmelaget kryddersmør til biffen

Det er ikke mye som skal til for å gjøre fredagsmiddagen ekstra smaksrik. Her er oppskriften.

En saftig biff blir bedre av hjemmelaget tilbehør. Som i disse to oppskriftene, potetsalat og aromasmør med valgfri smak. 

På jakt etter andre gode forslag til bifftilbehør?

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Biff med aromasmør og potetsalat

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

600 g
biff
Potetsalat
12 stk
2 ts
1 dl
ruccolasalat, finhakket

Fremgangsmåte

Kok potetene møre og avkjøl. Del i biter.
 
Rør sammen rømme, pesto, hakkede valnøtter og hakket ruccolasalat.
 
Smak dressingen til med salt, sukker og nykvernet pepper. Bland inn potetene.
 
Stek eller grill biffen og server den med potetsalaten, hjemmelaget aromasmør etter smak og for eksempel en god salat.
 

Sendt inn av

Foto: Studio Gerstmann - Malinowski

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Aromasmør

Ingredienser

Persille - og hvitløksmør
1 fedd
0.5 ts
Chilismør
0.5 ts
Lime - og koriandersmør
0.5 ts

Fremgangsmåte

Bland ingrediensene til de enkelte aromasmørene og smak til med salt og nykvernet pepper.

Tips: Lag gjerne en stor ladning av aromasmøret, rull det inn i matpapir til det blir som en pølse og legg i fryseren.
 
Smøret holder seg minst tre måneder i fryseren, og du har klart aromasmør når du måtte ønske.

Sendt inn av

Foto: Studio Gerstmann - Malinowski

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen