Nå kan du også bli en mester med stekepanne og -spade
Å steke entrecôte er ikke nødvendigvis piece of cake. Alle kan faktisk forbedre sine teknikker, bare se her.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Å steke entrecôte er ikke nødvendigvis piece of cake. Alle kan faktisk forbedre sine teknikker, bare se her.
Les hele sakenFor her trenger du verken saus eller pommes frites - til en forandring. Derfor kan du legge mer i selve kjøttet: Mindre biffer og mer smak.
Les hele sakenStrimlet biffkjøtt, lett stekt, dandert sammen med pasta og pesto og for ikke å glemme; soltørkede tomater. Svært enkelt og svært velsmakende.
Les hele sakenLag biffsnadder med bearnaisesaus i helgen, en bedre guilty pleasure skal du lete lenge etter
Les hele sakenSkikkelig tykke biffer er virkelig snadder, saftige og velsmakende, spesielt med et sprøtt dekke som i denne oppskriften.
Les hele sakenDe frityrstekte potet-sticksene danner et dekorativt rede, men kan selvsagt serveres på vanlig måte.
Les hele sakenStek et par biffer som deretter skjæres opp og legges inn i en sandwich. Med litt smaksrik salsa og saus er det dermed duket for et relativt enkelt men spennende måltid.
Les hele sakenDenne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.
Les hele sakenBiff må slett ikke få følge av pommes frites og bearnaisesaus, bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenDet første du må gjøre er å sikre deg et stykke mørt kjøtt, og dernest la det ligge på kjøkkenbenken for å temperes. Så er du snart i mål.
Les hele sakenDet er ikke så mye som skal til for å skape restaurantstemning rundt middagsbordet. Det gjør nemlig denne retten.
Les hele sakenFredagsmiddagen kan godt inntas i litt mer uformelle omgivelser, som i sofaen, og da passer denne vrien godt inn. Gjerne med et godt øl til.
Les hele sakenPastasalater trenger ikke være verken kjedelige eller kalde. Her har du en oppskrift som er både spennende og varm.
Les hele sakenDisse asiatiskinspirerte biffspydene gir en knallavslutning på uka. Prøv denne superenkle oppskriften.
Les hele sakenDu trenger bare noen blingser fra i går og mørt kjøtt, så får du en fredag utenom det vanlige. Oppskriften er dessuten veldig enkel.
Les hele sakenFor mange er biff den beste måten å starte helgen på. Denne oppskriften er ekstra lettlaget og ikke minst god.
Les hele sakenSvinekjøtt tåler mye juling i form av smaker og i denne oppskriften er det japansk inspirasjon i form av teryiaki.
Les hele sakenIkke trenger den å ta lang tid å tilberede heller. Med noen få lure tips har du selskapsmaten på bordet på under 30 minutter.
Les hele sakenTilgangen på godt elgkjøtt er fortsatt på høyden. I alle fall for den som har sikret seg et slakt. Hva med en elgbiff i kveld?
Les hele sakenEn biff tar kort tid på grillen, så da spiller det ingen rolle om været ikke er det beste. Og skinner sola, smaker denne utgaven enda bedre.
Les hele sakenRødvinsmør er genialt på en saftig biff - i hvert fall når sulten gnager og grillen allerede er varm. Dessuten kan du lage opp til flere måltider når du først er i gang.
Les hele sakenKombinasjonen av sødmefylt frukt, skarpe toner av chili og mørt svinekjøtt er hemmeligheten i denne oppskriften.
Les hele sakenDet er chimichurrisausen som setter fart på smaksløkene i denne oppskriften.
Les hele sakenFyr opp grillen og dette grillmåltidet er snart klart.
Les hele sakenDenne søndagen blir det saftig biff med epler som ikke er så snille som de kan høres ut. Denne oppskriften er proppfull av smak.
Les hele sakenSøndag er en perfekt dag for gryteretter som passer seg selv. Men denne versjonen tar ikke mer tid enn den må.
Les hele sakenDenne vrien på surf'n turf er slett ikke så komplisert som den kan se ut som. Her er oppskriften.
Les hele sakenSaftig biffkjøtt, lynstekt i en rykende varm wokpanne, er både raskt og smakfullt. Og et godt alternativ til biffmiddagen.
Les hele sakenDa er løvbiff laget på denne måten det du skal gå for. Følg oppskriften nøye og du er garantert perfekt resultat.
Les hele sakenBiff er alltid velkommen på en fredagkveld. Denne oppskriften har noen detaljer som gir måltidet er ekstra løft.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenÅ kunne noe om vin blir stadig viktigere. Apéritifs vinskole går over fem kvelder og gir deg en grunnleggende forståelse av vinens verden.
Les hele sakenVi er så heldige å få besøk av Rocche Costamagna, som har med seg sine beste viner og gode historier.
Les hele sakenDomaine Marcel Deiss er kanskje den mest banebrytende produsenten i Alsace, og endelig er vinene tilbake i Norge.
Les hele sakenMaster of Wine, Mai Tjemsland, lærer deg forskjellen på de viktigste druetypene som benyttes i vinproduksjon verden over.
Les hele sakenNedre Foss Gård åpner dørene og byr på 5 lekre retter til 5 fantastiske champagner fra en helt spesiell produsent.
Les hele sakenHar ikke Italia en fast plass i ditt hjerte fra før, vil det absolutt få det nå. Med vin i glasset drømmer du deg bort sammen med Norges desidert mest entusiastiske vin- og italiaekspert.
Les hele sakenBattle of Bottles, en av årets største vinmesser med hovedfokus på italienske viner lørdag 11. februar i Oslo
Les hele sakenMen aller størst oppmerksomhet får tre årganger av DRC-porteføljen. Vinverdenens aller mest etterspurte viner selges nemlig til en brøkdel av internasjonal pris. Det kommer til å skape ville tilstander.
Vi snakker om to helt forskjellige ølstiler, men brygget slik de skal være.
Vi snakker om en fatmodnet grappa og en norsk whisky for bestilling. Men også en solid porter som er nyhet i basis.
Det er de aller beste kjøpene blant de 100 testede vinene fra nyhetsslippene i januar og november. Men også en pen håndfull med flotte tørre hvitviner som byr på solid vinvaluta, Topp til skrei og annen sjømat.
Denne er en av mange vanvittig vellykkede viner, men vær forberedt om kamp om flaskene og å tømme kontoen.
At vin fra Rioja i Spania ikke er synonymt med eikepreg og moden karakter, er vinen de to brødrene lager, et godt eksempel på.
Les hele sakenOg så tar den bare et drøyt kvarter å lage.
Les hele sakenÅ kunne noe om vin blir stadig viktigere. Apéritifs Vinskole går over fem kvelder og gir deg en grunnleggende forståelse av vinens verden.
Les hele sakenFilip August Bendi sikret den tredje norske sølvmedaljen noensinne med en treretters barnemeny med et gullegg i midten og en breiflabb som har satt standard for denne råvaren i lang tid framover.
Les hele sakenDenne retten kan lages med eller uten pølser. Det viktigste er å ikke kaste grønnsaker som er litt myke eller skrukkete.
Les hele sakenReinskav er en forholdsvis rimelig luksus som alle kan unne seg og som ikke minst er lett og rask å lage, uten å måtte kompromisse på kvalitet og smak. Perfekt når samens nasjonaldag havner på en mandag.
Les hele saken