Den beste fredagsbiffen lages av elg
Tilgangen på godt elgkjøtt er fortsatt på høyden. I alle fall for den som har sikret seg et slakt. Hva med en elgbiff i kveld?
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Tilgangen på godt elgkjøtt er fortsatt på høyden. I alle fall for den som har sikret seg et slakt. Hva med en elgbiff i kveld?
Les hele sakenDet er altså chimichurrisausen som setter fart på smaksløkene i denne oppskriften med biff i bagett.
Les hele sakenMarinaden er rett og slett tapenade - olivenpure - som får godgjøre seg med kjøttet før det går på grillen som et grillspyd. Må prøves.
Les hele sakenDenne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.
Les hele sakenLukten av en saftig biff på grillen får tennene til å løpe i vann, og servert med en frisk sommersalat er dette en perfekt søndagsmiddag.
Les hele sakenFinn frem knivene og skjerp appetitten, for i dag er det biff til middag.
Les hele sakenFor mange er biff den beste måten å starte helgen på. Denne oppskriften er ekstra lettlaget og ikke minst god.
Les hele sakenNår du har disse to ingrediensene, er det ikke så mye annet som trengs, bare en potetmos eller enda bedre, Pommes Anna.
Les hele sakenDet er ikke mye som skal til for å gjøre fredagsmiddagen ekstra smaksrik. Her er oppskriften.
Les hele sakenNydelig mørt biffkjøtt med en asiatisk vri - slik skal fredagsmiddagen være.
Les hele sakenEn grillet biff rekker til to om du er raus med grønnsakene i tilbehøret. Hjemmelaget rødvinssaus gjør måltidet ekstra feststemt.
Les hele sakenFyr opp grillen og lag en amerikansk klassiker.
Les hele sakenSurf & Turf er et begrep man benytter om mat som består av både kjøtt og fisk. Som selvsagt kommer fra USA hvor det er hummer som brukes. En eller to tigerreker gjør også susen. Ikke minst er det mye rimeligere.
Les hele sakenFordelen med hvalkjøtt er at det er veldig mørt og så godt marmorert av fettet ikke er synlig. Det gjør at det trenger svært lite varmebehandling.
Les hele sakenVeien til så vel mannens som kvinnens hjerte går via magen. Skal du lykkes i å kapre eller beholde en kjæreste, enten det er han eller hun, er et godt måltid en god investering.
Les hele sakenSå lenge kjøttet er mørt og det skjæres i terninger, trenger retten bare minutter på å bli klar.
Les hele sakenOm dagens rett kan man si at den henger i et tynt snøre, men med motsatt betydning, for her er det nær sagt umulig å gjøre noe galt. Samtidig som smaken gir full klaff for alle forventninger. .
Les hele sakenDenne oppskriften på saftig biff sparker ekstra godt fra seg. Den kan lages både innen- og utendørs.
Les hele sakenSyrlige og søte elementer er et perfekt tilbehør til biff. Når gulrøttene kokes i appelsinsausen blir de også ekstra søte og syrlige.
Les hele sakenHer får du oppskrift på en svært enkel rett, men vi garanterer likevel at det smaker suverent og blir godt mottatt til fredagskosen.
Les hele sakenFranske kokker vender seg sikkert i avsky for mangelen på raffinement, men denne superenkle smørsausen appellerer til våre innerste lengsler etter det som er fett, syrlig og krydret.
Les hele sakenÅ steke entrecôte er ikke nødvendigvis piece of cake. Alle kan faktisk forbedre sine teknikker, bare se her.
Les hele sakenFor her trenger du verken saus eller pommes frites - til en forandring. Derfor kan du legge mer i selve kjøttet: Mindre biffer og mer smak.
Les hele sakenStrimlet biffkjøtt, lett stekt, dandert sammen med pasta og pesto og for ikke å glemme; soltørkede tomater. Svært enkelt og svært velsmakende.
Les hele sakenLag biffsnadder med bearnaisesaus i helgen, en bedre guilty pleasure skal du lete lenge etter
Les hele sakenSkikkelig tykke biffer er virkelig snadder, saftige og velsmakende, spesielt med et sprøtt dekke som i denne oppskriften.
Les hele sakenI denne oppskriften bruker du halvparten av marinaden som dressing. Dermed sparer du tid.
Les hele sakenDe frityrstekte potet-sticksene danner et dekorativt rede, men kan selvsagt serveres på vanlig måte.
Les hele sakenStek et par biffer som deretter skjæres opp og legges inn i en sandwich. Med litt smaksrik salsa og saus er det dermed duket for et relativt enkelt men spennende måltid.
Les hele sakenBiff må slett ikke få følge av pommes frites og bearnaisesaus, bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken 
                Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken 
                Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken 
                Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken 
                Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken 
                Engelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele saken 
                Lær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken 
                Den 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele saken 
                Her finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
 
                Cantillon er for mange det ypperste av belgisk surøl, som rives ut av hyllene når de først kommer dit.
 
                Nåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
 
                Blant nyhetene i basis i september er det noen riktig gode øl, sider og brennevin som kan plukkes med på neste polbesøk og inkluderes i neste fårikålmåltid.
 
                Vi snakker om Jura, Bairrada-baga og opprørske bobler.
Enten du feirer Halloween eller ei, må du bare prøve denne oppskriften på gresskarpai på amerikansk vis.
Les hele sakenI basisutvalget finnes de faktisk to gode brunelloer fra to gode naboer og til supre priser. Så heldige er vi.
Les hele sakenDet er nå vi vil ha kjøttfulle rødviner fra Rhône. Og denne byr på utrolig god valuta for pengene.
Les hele sakenTilgangen på godt elgkjøtt er fortsatt på høyden. I alle fall for den som har sikret seg et slakt. Hva med en elgbiff i kveld?
Les hele sakenDenne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.
Les hele saken