Det er fredag - vi vil ha biff
For mange er biff den beste måten å starte helgen på. Denne oppskriften er ekstra lettlaget og ikke minst god.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
For mange er biff den beste måten å starte helgen på. Denne oppskriften er ekstra lettlaget og ikke minst god.
Les hele sakenNår du har disse to ingrediensene, er det ikke så mye annet som trengs, bare en potetmos eller enda bedre, Pommes Anna.
Les hele sakenDet er ikke mye som skal til for å gjøre fredagsmiddagen ekstra smaksrik. Her er oppskriften.
Les hele sakenNydelig mørt biffkjøtt med en asiatisk vri - slik skal fredagsmiddagen være.
Les hele sakenEn grillet biff rekker til to om du er raus med grønnsakene i tilbehøret. Hjemmelaget rødvinssaus gjør måltidet ekstra feststemt.
Les hele sakenFyr opp grillen og lag en amerikansk klassiker.
Les hele sakenSurf & Turf er et begrep man benytter om mat som består av både kjøtt og fisk. Som selvsagt kommer fra USA hvor det er hummer som brukes. En eller to tigerreker gjør også susen. Ikke minst er det mye rimeligere.
Les hele sakenFordelen med hvalkjøtt er at det er veldig mørt og så godt marmorert av fettet ikke er synlig. Det gjør at det trenger svært lite varmebehandling.
Les hele sakenVeien til så vel mannens som kvinnens hjerte går via magen. Skal du lykkes i å kapre eller beholde en kjæreste, enten det er han eller hun, er et godt måltid en god investering.
Les hele sakenSå lenge kjøttet er mørt og det skjæres i terninger, trenger retten bare minutter på å bli klar.
Les hele sakenOm dagens rett kan man si at den henger i et tynt snøre, men med motsatt betydning, for her er det nær sagt umulig å gjøre noe galt. Samtidig som smaken gir full klaff for alle forventninger. .
Les hele sakenDenne oppskriften på saftig biff sparker ekstra godt fra seg. Den kan lages både innen- og utendørs.
Les hele sakenSyrlige og søte elementer er et perfekt tilbehør til biff. Når gulrøttene kokes i appelsinsausen blir de også ekstra søte og syrlige.
Les hele sakenHer får du oppskrift på en svært enkel rett, men vi garanterer likevel at det smaker suverent og blir godt mottatt til fredagskosen.
Les hele sakenFranske kokker vender seg sikkert i avsky for mangelen på raffinement, men denne superenkle smørsausen appellerer til våre innerste lengsler etter det som er fett, syrlig og krydret.
Les hele sakenÅ steke entrecôte er ikke nødvendigvis piece of cake. Alle kan faktisk forbedre sine teknikker, bare se her.
Les hele sakenFor her trenger du verken saus eller pommes frites - til en forandring. Derfor kan du legge mer i selve kjøttet: Mindre biffer og mer smak.
Les hele sakenStrimlet biffkjøtt, lett stekt, dandert sammen med pasta og pesto og for ikke å glemme; soltørkede tomater. Svært enkelt og svært velsmakende.
Les hele sakenLag biffsnadder med bearnaisesaus i helgen, en bedre guilty pleasure skal du lete lenge etter
Les hele sakenSkikkelig tykke biffer er virkelig snadder, saftige og velsmakende, spesielt med et sprøtt dekke som i denne oppskriften.
Les hele sakenI denne oppskriften bruker du halvparten av marinaden som dressing. Dermed sparer du tid.
Les hele sakenDe frityrstekte potet-sticksene danner et dekorativt rede, men kan selvsagt serveres på vanlig måte.
Les hele sakenStek et par biffer som deretter skjæres opp og legges inn i en sandwich. Med litt smaksrik salsa og saus er det dermed duket for et relativt enkelt men spennende måltid.
Les hele sakenDenne japanskinspirerte biffretten er utrolig lettlaget, men ikke mindre smaksintens og saftig av den grunn.
Les hele sakenBiff må slett ikke få følge av pommes frites og bearnaisesaus, bare prøv denne oppskriften.
Les hele sakenEn saftig biff skåret av den tynneste delen av indrefileten og toppet med hjemmelaget soppsaus. Du ønsker at fredagskvelden varer evig.
Les hele sakenDet første du må gjøre er å sikre deg et stykke mørt kjøtt, og dernest la det ligge på kjøkkenbenken for å temperes. Så er du snart i mål.
Les hele sakenDet er ikke så mye som skal til for å skape restaurantstemning rundt middagsbordet. Det gjør nemlig denne retten.
Les hele sakenFredagsmiddagen kan godt inntas i litt mer uformelle omgivelser, som i sofaen, og da passer denne vrien godt inn. Gjerne med et godt øl til.
Les hele sakenDu trenger bare noen blingser fra i går og mørt kjøtt, så får du en fredag utenom det vanlige. Oppskriften er dessuten veldig enkel.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenBli med på en unik reise gjennom tiden, hvor du får sjansen til å smake på en sjelden samling Rioja-viner helt tilbake til 1964 fra det verdensberømte vinhuset.
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenBli med på en sommerkveld fylt med 9 deilige viner i glasset og strålende stemning, ledet av entusiastiske Kristine Sandsleth. Dette vil du ikke gå glipp av!
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Vi snakker vellagret sherry, men også historiske sørfranske sterkviner. Samt drikke som passer perfekt inn i mai
Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.
Les hele sakenDu har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.
Les hele sakenMaster of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.
Les hele sakenDenne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.
Les hele sakenI denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.
Les hele sakenI spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Les hele saken