Start med salaten. SkjĂŠr eple og fennikel i tynne strimler. Del granateple i to og klem ut kjernene, Bland alt og drypp over limesaft. Dekk til og sett salaten kjĂžlig til den skal brukes.
Kok sjalottlÞk i eddik med safran til vÊsken har kokt nesten helt inn. Hell pÄ fiskekraft og flÞte og kok sausen til den tykner. Smak til med salt og pepper og hold den varm.
Dryss fisken med salt og la den ligge i ca. 10 minutter. Skyll saltet av og tĂžrk fisken. Del den i fire jevnstore stykker.
Varm oljen i en stor stekepanne og stek fisken i 3 minutter pÄ begge sider.
Server fisken med sausen, salaten og kokte poteter eller godt brĂžd.
Tips: Du kan godt bruke sei til denne retten.
Her finner du mage deilige retter med torsk
Her fÄr du svÊrt sÄ praktiske kokketips
Her kan du sĂžke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved Ă„ legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent pÄ Apéritifs Mat & vinklubb og oppnÄ store fordeler samtidig
FĂ„ ukens kake som nyhetsbrev