Rull spekeskinke rundt hver kyllingfilet og fest med tannpirkere.
Stek filetene raskt på begge sider i en panne. Legg dem i en ildfast form og stek videre i ovn ved 200 grader i ca 10 minutter.
Server kyllingfiletene med lettkokt kål (nykål, sommerkål eller spisskål) og nypoteter rullet i smør og finhakket persille.
Flere gode tilbehør finner du her
Tips: Du kan gjerne grille kyllingen. Pensle da filetene med litt nøytral olje og legg dem med skjøten ned på den varme siden av grillen.
Snu filetene slik at de får en fin stekeskorpe over det hele før du flytter dem over til den kalde siden av grillen.
La filetene ettersteke over indirekte varme i ca. 10 minutter.
Bruk gjerne grillen til å lage tilbehør som grillet asparges, ferskpoteter (nypoteter), mais eller annet.
Her finner du mange flere deilige oppskrifter med kylling
Ni fristende retter med nykål
Her finner du veldig mange oppskrifter med kyllingfilet
Se hva du kan lage av de enkelte delene av kyllingen
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne
Få dagens rett som nyhetsbrev