DAGENS RETT: Viltpanne

Dagens rett Viltpanne

(Foto: Matprat/Kim Holthe)

Denne viltretten tryller du fram på et blunk

Reinskav er et genialt produkt. Du får mye god smak på kort tid samtidig som det er god ressursutnyttelse. Her er oppskriften som passer perfekt i en hektisk førjulstid.

Reinskav er dessuten lett å få tak i og rimelig. Jo mer grønnsaker du har oppi eller serverer ved siden av, jo rimeligere blir retten.

Her er flere gode oppskrifter med skavet kjøtt

Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Bestill dagens rett som e-post

 

Viltpanne

Fremgangsmåte

Stek halvtint reinsdyrskav/finnbiff på middels svak varme i en panne. Tilsett purre i ringer og einebær. Hell over vann/kraft. Tilsett gulrot skåret i skiver og la dem surre med i 5 min. Ha over ertene og rør forsiktig til alt er gjennomvarmt.
 
Server med hjemmelaget potetmos smakt til med friske eller tørkede urter og ripsgele. Retten smaker også godt med stekte potetbåter eller godt brød.
 
 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen