Reinskav er dessuten lett å få tak i og rimelig. Jo mer grønnsaker du har oppi eller serverer ved siden av, jo rimeligere blir retten.
Her er flere gode oppskrifter med skavet kjøtt
Her kan du registrere deg for å få
dagens rett som e-post
- det er selvfølgelig gratis.
Viltpanne
Antall porsjoner
4
Tilberedningstid
Ingredienser
500
g
reinsdyrskav/finnbiff
2
stk
1
dl
vann/kraft
3
stk
1
pakke
Fremgangsmåte
Stek halvtint reinsdyrskav/finnbiff på middels svak varme i en panne. Tilsett purre i ringer og einebær. Hell over vann/kraft. Tilsett gulrot skåret i skiver og la dem surre med i 5 min. Ha over ertene og rør forsiktig til alt er gjennomvarmt.
Server med hjemmelaget potetmos smakt til med friske eller tørkede urter og ripsgele. Retten smaker også godt med stekte potetbåter eller godt brød.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Kim Holthe