Lammefileten er den aller edleste delen. Det er ikke mye filet hvert dyr gir, derfor må vi spare delikatessen til de beste middagene. Så er du så heldig å ha en lammefilet (og selvplukket sopp) i fryseren, er det dette du skal bruk den til. Hvis ikke finner du garantert noe du kan bruke enten i butikkens ferskvare- eller frysedisk.
Se våre andre oppskrifter med lammefilet
Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Lammefilet med sopp og ristede småpoteter
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Her får du vært så praktiske kokketips
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Mari Svenningsen
Drikke som passer til denne oppskriften
-
92 Poeng
Cune Gran Reserva 2010
Spania
Volum: 0.750 Pris: 224,90 Basisutvalget -
88 Poeng
Marqués de Vitoria Gran Reserva 2008
Spania
Volum: 0.750 Pris: 229,90 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Mack Brown Ale
Norge
Volum: 0.330 Pris: 29,90 Bestillingsutvalget -
90 Poeng
Wild Beer Winter Blend Beyond Modus II 2015
England
Volum: 0.750 Pris: 199,90 Bestillingsutvalget -
89 Poeng
Aja Juovla
Norge
Volum: 0.330 Pris: 59,90 Bestillingsutvalget -
Haandbryggeriet Fatlagret Nissemor
Norge
Volum: 0.500 Pris: 90,90 Bestillingsutvalget