Drikke
Disse brunelloene er i en klasse for seg. Få med deg vinkurset 20. oktober i Oslo

Disse brunelloene er i en klasse for seg. Få med deg vinkurset 20. oktober i Oslo

Opplev topp vinmakerkunst gjennom 9 elegante viner, deriblant Brunello di Montalcino, fra Toscanas kanskje aller beste område.
01 September 2014 - 09:00

Montalcino i Toscana er kilde for noen av verdens mest ettertraktede viner. Vær med å oppleve i alt 9 delikate viner fra dette populære og anerkjente området.

Smak brunello di montalcino i tre årganger

Denne kvelden får vi besøk av Francesca Padovani, som sammen med sin tvillingsøster Margherita driver Campi di Fonterenza. Francesca er lidenskapelig opptatt av, og er en stolt representant for den tradisjonelle måten å jobbe på med "nærkontakt" med sine drueplanter og manuelt arbeid i vinåkeren. Francesca forteller deg om sin vinfilosofi og guider deg gjennom områdets fabelaktige viner og vinhistorien i denne fasinerende delen av Toscana som leverer så mange toppviner.

Du lærer også om økologisk og biodynamisk vinfremstilling

Du får oppleve Brunello di Montalcino i årgangene 2007, 2008 og 2009 i tillegg til et utvalg av andre velsmakende og høyt ansette viner fra denne regionen som er så populær. Alle vinene du får smake denne kvelden er økologiske, i tillegg er noen av vinmarkene drevet på biodynamiske prinsipper.

Pass på å ikke gå glipp av denne utrolige smakingen - ta med deg din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig smakfull opplevelse!

Dette får du oppleve: 9 enestående viner fra Montalcino inkludert 3 brunelloer.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Nei.
Foredragsholder: Francesca Padovani, driver av Campi di Fonterenza. Foredraget holdes på engelsk.

Dato og tid: Mandag 20. oktober 2014, kl. 18.00 – ca. 20.30.
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.
Pris: Kroner 545 pr. person.

 
Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 10.10.14.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no.
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif.
Spørsmål? Send en mail.
 

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få førstehånds tips om nye kurs

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag
Dagens rett

Med lammefilet og skogsopp blir det virkelig luksusmat til middag

Lammefilet er en eksklusiv, men svært enkel råvare å ha med å gjøre. Bare pass på å ikke steike den for mye. Her er oppskriften.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)
+
Godbiter i pollisten

Endelig syrefrisk hvit burgunder (og til en veldig god pris)

Etter alle de noe søtladne 2023-burgunderne som strømmer inn på det norske markedet for tiden, kom denne som et frisk pust.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis
+
Ukens vin

Denne rødvinen er nå et av de aller beste kjøpene i basis

Har du ikke prøvd denne vinen før, er det nå du skal slå til. For den byr på svært mye smak for pengene, og finnes i 60+ polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Superseriøs rock’n roll-rødvin
+
Godbiter i pollisten

Superseriøs rock’n roll-rødvin

Når mencia blandes med hvitvinsdruer blir den ekstra lys, men sku ikke hunden på hårene, for bak skjuler det seg mye kraft.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Knallkjøp til biffen
+
Ukens vin

Knallkjøp til biffen

En solid og smaksrik rødvin til 200-lappen er velkomment bidrag til etter-ferie-økonomien.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Oste-NM blir vorspiel for Matstreif

Finalen i Oste-NM er åpen for publikum som inviteres til å smake på i alt 303 ulike oster.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?
+

Er Østerrike på vei til å bli et rødvinsland?

Med vinregioner som Carnuntum, Eisenberg og Leithaberg og druer som blaufränkisch og zweigelt har Østerrike tatt et stort skritt i retning et rødvinsland å regne med.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her