Hurra for høsten og de norske råvarene!
Nå bugner butikkene av de herligste norske råvarer, deriblant min favorittknoll - poteten.
Ikke bare er den deilig å spise, men det er jo nettopp av poteter den norske fatlagrede akevitten lages av, og her har vi brukt den til å lage en herlig longdrink.
Klassiske drinker kjennetegnes gjerne ved sin enkle fremgangsmåte, sin bruk av få, men gode ingredienser, og en flott balanse mellom det syrlige og søte.
Norge er verdenskjent for sin fatlagrede akevitt, og det lages en rekke forskjellige akevitter med helt spesielle karakterer alt etter hva de er ment for.
Dette gjør akevitt til et brennevin som mange bartendere elsker å bruke i drinker.
Vi ønsker deg en riktig god helg!
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase
Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post. Se lenger ned for mer info.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her
Ukens drink som e-post er en tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis. Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.