Dagens rett

Eggepanne med kylling

Denne eggepannen utfordrer selv den beste pizza
Foto: (Matprat.no)

Denne eggepannen utfordrer selv den beste pizza

Velsmakende, men enkelt, er stikkord for dagens middagsforslag. Selvsagt følger drikkeforslag til.
31 Juli 2024 - 00:00

Egg er perfekt når du vil ha et lynraskt måltid, og du kan jo variere dem i utrolig mange former. Eggepanne er en mer fullverdig rett enn eksempelvis omelett eller eggerøre. Den er inspirert av italienernes frittata som rett og slett betyr stekt, men som inneholder mer enn bare egg, her er det kylling eller kalkun og ost som gjør den ekstra mettende.  Og med en tomatsalat til, blir dette en klar utfordrer til pizza.

Flere deilige eggeretter finner du her

Eggepanne med kylling eller kalkun

Eggepanne med kylling eller kalkun

Antall porsjoner

4

Tilberedning

15 minutter

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Pisk sammen egg, vann, salt og pepper.
  2. Hell eggeblandingen i en middels varm stekepanne.
  3. Ha i resten av ingrediensene til frittataen og sett på lokk.
  4. La pannen stå ved svak varme til retten har stivnet.
  5. Du kan også steke den ferdig i stekeovn.

Server med tomatsalat og ferskt brød.

Har du lyst til å lage en annen omelett finner du mange forslag her

Bli abonnent på aperitif +  og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev

Sendt inn av Matprat.no

Vurder oppskriften
5
5/5 etter 36 anmeldelser
Din vurdering:

Drikke som passer til denne oppskriften

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Svak stemning i det globale vinmarkedet
+

Svak stemning i det globale vinmarkedet

Prisfallet for både 2021- og 2022-årgangen av Bordeaux er til dels dramatisk. Liv-Ex tror imidlertid bunnen er nådd.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Matparadiset Kvitsøy har også en restaurant - bli med til Grøningen
+

Matparadiset Kvitsøy har også en restaurant - bli med til Grøningen

Det er når det blåser som friskest, og vinden haler og drar i både deg og båten, at det gjør ekstra godt å komme til restaurant Grøningen. Her ønskes velkommen til et eldorado av smaker og opplevelser – i et gammelt naust på en øy i havgapet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Med kveitecarpaccio til forrett er suksessen sikret
Dagens rett

Med kveitecarpaccio til forrett er suksessen sikret

Den er utrolig lettlaget og umulig å ikke like.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget
+
Ukens vin

Sommerens beste hemmelighet i basisutvalget

Denne hvitvinen har nemlig alle kvalitetene vi leter etter, og det til en gunstig pris.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Svak stemning i det globale vinmarkedet
+

Svak stemning i det globale vinmarkedet

Prisfallet for både 2021- og 2022-årgangen av Bordeaux er til dels dramatisk. Liv-Ex tror imidlertid bunnen er nådd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris
+
Ukens vin

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris

Med 12,5 prosent alkohol og under 3 gram restsukker samt fravær av smør og toast er denne vinen rustet til kamp - og til en pris som er lavere enn hos produsenten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol
+
Godbiter i pollisten

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol

Den holder bare 12 prosent alkohol og finnes som en überkul usvovlet utgave.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær mer om vin: Introduksjonskurs
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Lær mer om vin: Introduksjonskurs

Bli med på en introduksjon til vinens verden, og smak deg gjennom 6 ulike vinstiler. Dette er første kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Matparadiset Kvitsøy har også en restaurant - bli med til Grøningen
+

Matparadiset Kvitsøy har også en restaurant - bli med til Grøningen

Det er når det blåser som friskest, og vinden haler og drar i både deg og båten, at det gjør ekstra godt å komme til restaurant Grøningen. Her ønskes velkommen til et eldorado av smaker og opplevelser – i et gammelt naust på en øy i havgapet.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her