Eggepanne med Squash

Egg og påske hører garantert sammen. Vi spiser gjerne egg til frokost, og fortsetter også med andre matretter og bakverk der egg er en viktig ingrediens. Som i dag, hvor vi mikser sammen en eggepanne med masse godt i. Hva du ønsker å ha i glasset er opp til deg.

Eggepanne med squash

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

6 stk
6 ss
0.5 stk

Fremgangsmåte

Skjær squash og løk i terninger. Stek i smør i panne. Skru ned varmen litt. Pisk sammen egg, vann, salt og pepper samt paprikapulver. Hell eggeblandingen over squashen. La stå og stvine i 10 minutter. Dryss revet hard ost over og server med godt brød.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen