En skikkelig godbit til grillfesten

En skikkelig godbit til grillfesten

Denne rødvinen byr på veldig god vinvaluta og er som skapt for mai måneds mange grillfester. Den finnes dessuten i 106 polutsalg.

Få Ukens vin som nyhetsbrev . Se lenger ned for mer informasjon.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Clava Coastal Reserve Cabernet Sauvignon 2011/2012 (6166) har fin saftighet og friskhet og samtidig god fylde og fasthet. Du er aldri i tvil om hvilken drue som er brukt for solbær- og urtepreget er tydelig og tanninene gode.

Veldig klassisk cabernet

Denne chilenske caberneten er laget av en hvitvinsprodusent fra et kjølig klima, og det merkes. Og det er det som gjør den så vellykket. For her er det verken overdreven fatbruk, ekstraksjon eller overmoden frukt.

Clava er en veldig klassisk cabernet og mer raffinert enn andre caberneter i denne prisklassen – uansett opprinnelse.

Også kilden er klassisk

Mannen bak heter Vicente Johnson og er vinmaker hos Quintay som egentlig holder til i Casablanca, i Chiles kjølige kystlandskap.

Bli kjent med det spennende Quintay-prosjektet

Men druene til denne vinen kommer fra Maipo som fortsatt er Chiles beste kilde for cabernet sauvignon.

Her kan du lese om hvorfor Maipo=cabernet

Foto: Roger Kolbu (Apéritif)
 
Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Clava Reserve Cabernet Sauvignon 2013

Produsent:
Viña Quintay
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Chile
Område:
Maipo
Pris:
110,00 kr
Varenummer:
616601
85 Poeng
Les smaksnotatene »
Hvis du vil bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter .

Ukens vin som nyhetsbrev:
Hver tirsdag, altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på nyhetsbrevet det rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen