Fiskegryte med tomater

Lag denne hotte, men enkle fiskegryten til middag i dag og du blir familiens favoritt.

Du vil ikke tro hvor enkel denne fiskegryten er å lage, og så formelig eksploderer den av smak.
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Fiskegryte med tomater

Fremgangsmåte

Kutt opp løk, gulrot og purre i biter. Surr grønnsakene lett i en gryte med solsikkeolje.

Tilsett tomater, hvitløk og chili. Kok opp og smak til med salt og sitronpepper.

Skjær fisken i biter på 3 x 3 cm og legg dem i gryten. Kok forsiktig over middels varme under lokk i ca 15 minutt. Ha i asparges og sukkererter de siste minuttene.

Rør sammen fløte og rømme og server ved siden av gryten, eller bland den forsiktig inn rett før servering.

Server med salat og ris eller poteter.

Lær hvordan du lager fiskekraft her

Se alle våre andre oppskrifter på fiskegryte

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen