DAGENS RETT: Fiskegryte med tomater

Dagens rett Fiskegryte med tomater

Slik blir tirsdagens fiskemiddag ekstra uforglemmelig

Lag denne hotte, men enkle fiskegryten til middag i dag og du blir familiens favoritt.

Du vil ikke tro hvor enkel denne fiskegryten er å lage, og så formelig eksploderer den av smak. 

Flere lekre fiskegryter finner du her

Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Fiskegryte med tomater

Fremgangsmåte

Kutt opp løk, gulrot og purre i biter. Surr grønnsakene lett i en gryte med solsikkeolje.

Tilsett tomater, hvitløk og chili. Kok opp og smak til med salt og sitronpepper.

Skjær fisken i biter på 3 x 3 cm og legg dem i gryten. Kok forsiktig over middels varme under lokk i ca 15 minutt. Ha i asparges og sukkererter skåret i biter de siste minuttene.

Rør sammen fløte og rømme og server ved siden av gryten, eller bland den forsiktig inn rett før servering.

Server med salat og ris eller poteter.

Lær hvordan du lager fiskekraft her

Se alle våre andre oppskrifter på fiskegryte

 

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen