Fiskegryte med tomater
Frukt.no

Fiskegryte med tomater

Hvem kan si nei til en varm fiskegryte? I denne oppskriften bruker du foruten grønnsaker også chili og hvitløk. Gled deg.

Fremgangsmåte

Kutt opp løk, gulrot og purre i biter. Surr grønnsakene lett i en gryte med solsikkeolje.

Tilsett tomater, hvitløk og chili. Kok opp og smak til med salt og sitronpepper.

Skjær fisken i biter på 3 x 3 cm og legg dem i gryten. Kok forsiktig over middels varme under lokk i ca 15 minutt. Ha i asparges og sukkererter skåret i biter de siste minuttene.

Rør sammen fløte og rømme og server ved siden av gryten, eller bland den forsiktig inn rett før servering.

Server med salat og ris eller poteter.

Lær hvordan du lager fiskekraft her

Se alle våre andre oppskrifter på fiskegryte

Her får du svært så praktiske kokketips

Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av Frukt.no

Drikke som passer til denne oppskriften

Forsiden akkurat nå
Gi lammemiddagen smak av Midtøsten eller Asia
Guide
Oppskrifter med lam

Gi lammemiddagen smak av Midtøsten eller Asia

Lam er viktigste kilde for kjøtt i en rekke land. Prøv noen av disse nye og spennende oppskriftene fra Midtøsten og Asia.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Med all den deilige skreien i fiskedisken, må du benytte enhver sjanse til å nyte delikatessen
Dagens rett
Hvitvinsdampet torskefilet med sennepssaus

Med all den deilige skreien i fiskedisken, må du benytte enhver sjanse til å nyte delikatessen

Torsk eller skrei dampet i hvitvin med en syrlig saus med sennep og dill er en veldig god kombinasjon.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Du trenger egentlig ingen oppskrift for en så enkel rett, men ta likevel en titt
Dagens rett
Spagetti med spekeskinke og hvitløk

Du trenger egentlig ingen oppskrift for en så enkel rett, men ta likevel en titt

Enklere og bedre kan en rett med spagetti knapt bli når den kombineres med spekeskinke, gode doser hvitløk, basilikum og parmesan.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Slik setter du mye smak på middagen med steinbit
Dagens rett
Steinbit i wok

Slik setter du mye smak på middagen med steinbit

Når du lager en wok med steinbit og lar den svømme i kinesiskinspirerte smaker, blir det fart på selv midt-i-uka-middagen.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En slik viltgryte er ikke bare utrolig lettlaget, men også veldig god
Dagens rett
Viltgryte med snøfrisk

En slik viltgryte er ikke bare utrolig lettlaget, men også veldig god

Vltmiddag på fredagsmenyen føles som luksus, og er det også siden vi snakker om det beste fra norsk natur. Men frykt ikke. Du er i mål i løpet av en knapp halvtime. .

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

En klassiker som denne er velkommen som søndagsmiddag
Dagens rett
Kyllingfrikassé

En klassiker som denne er velkommen som søndagsmiddag

Frikassé er skikkelig retromat, men ikke mindre godt av den grunn. Perfekt etter en lang søndag i frisk aprilluft.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her