Ha alle ingrediensene til kakene i en foodprosessor. Kjør alt raskt sammen. Form store flate kaker og stek dem gylne og sprø i smør/margarin/olje.
Tips:
De fleste vanlige fiskesorter kan brukes som sei, hyse, lyr eller torsk.
Rotpure:
Skrell og kutt kålrot og gulrot i terninger. Kok møre i appelsinjuice og vann. Kjør til pure sammen med smør. Smak til med salt og pepper.
Coleslaw:
Riv hodekål fint med mandolin eller ostehøvel. Legg i iskaldt vann mens du skjærer squash i julienne (tynne strimler) og vårløk i tynne skiver.
Bland majones og rømme med sitronsaft, smak til med salt og pepper, og bland inn gressløk.
Sil av vannet av kålen, bland den med squash og vårløk og vend inn majonesmiksen.
Servering:
Fordel pureen på tallerkener. Ha coleslaw i en kopp klem lett ned og vend den over pureen. Topp med en fiskekake. Pynt med bladgrønt og et dryss med paprikapulver.
Se våre andre oppskrifter på fiskekaker
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev