Dagens rett

Fylte kyllinglår med sitron- og basilikumcouscous

Overrask med en smakfull kyllingrett til middag denne søndagen.

Hvorfor skal man bare bruke kyllingbrystet når du kan lage de deiligste retter av hele fuglen?
 
Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Fylte kyllinglår med sitron- og basilikumcouscous

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

35 minutter

Ingredienser

4 ferske kyllinglår
100 g kremost med hvitløk og urter
4-5 soltørkede marinerte tomater, grovhakket
8 -10 basilikumblader, hakket
 
Vinaigrette

Fremgangsmåte

Skjær en lomme i hvert kyllinglår med en skarp kniv. Prøv å lage lommen stor, men åpningen så liten som mulig.

Bland sammen kremost, soltørkede tomater og hakket basilikum. Fordel osteblandingen i kyllinglommene, og lukk åpningen med en tannstikker.

Gni lårene inn med salt og pepper, og drypp på litt olivenolje.

Grill lårene mens du snur de ofte i ca. 20 minutter, eller til det pipler ut blank kraft når du stikker i det med en spiss kniv.

Server med sitron- og basilikumcouscous . Vinaigrette smaker godt til.
 
Tips: Du kan også lage denne retten i et ildfast fat i stekeovnen, ca 200 grader i 25  minutter.
 

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Sitron- og basilikumcouscous

Fremgangsmåte

Kok couscous etter anvisning på pakken.

Bland inn sitronsaft og -skall, samt hakket basilikum og bland lett med en gaffel.

Smak til med olivenolje, salt og pepper.

Flere gode salater

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen