Fylte kyllinglår med sitron- og basilikumcouscous
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Skjær en lomme i hvert kyllinglår med en skarp kniv. Prøv å lage lommen stor, men åpningen så liten som mulig.
Bland sammen kremost, soltørkede tomater og hakket basilikum. Fordel osteblandingen i kyllinglommene, og lukk åpningen med en tannstikker.
Gni lårene inn med salt og pepper, og drypp på litt olivenolje.
Grill lårene mens du snur de ofte i ca. 20 minutter, eller til det pipler ut blank kraft når du stikker i det med en spiss kniv.
Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt
Foto: Kim Holthe
Sitron- og basilikumcouscous
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
Kok couscous etter anvisning på pakken.
Bland inn sitronsaft og -skall, samt hakket basilikum og bland lett med en gaffel.
Smak til med olivenolje, salt og pepper.
Sendt inn av Opplysningskontoret for egg og kjøtt
Foto: Kim Holthe

