Drikke
Gå ikke glipp av årets Gambero Rosso-smaking med det beste fra Italia – Vinkurs 15. januar i Oslo

Gå ikke glipp av årets Gambero Rosso-smaking med det beste fra Italia – Vinkurs 15. januar i Oslo

Bli med på en unik vinopplevelse. Opplev utvalgte viner fra noen av Italias beste vinprodusenter gjennom denne enestående smakingen.
07 November 2014 - 02:30

Det er igjen duket for en enestående vinopplevelse når du denne kvelden har mulighet til å delta på "Top Italian Wines Roadshow 2015".

Et utvalg av Italias beste vinhus presenterer sine beste viner for deg - du vil kunne smake over hundre viner i verdensklasse. Arrangementet vil være en åpen smaking med en rekke utstillere, hvor du selv kan velge hvem du vil tilbringe din tid hos og hva du vil smake.

Hele Italia samlet under ett tak

Italia regnes som et av verdens aller viktigste vinproduserende land, og en rekke vinhus har fått legendestatus gjennom sine utrolige viner. 

Gambero Rosso har håndplukket noen av Italias fremste og mest interessante vinhus til dette arrangementet, og denne kvelden vil du få smake noen av deres beste viner.

Nederst på denne siden ser du hvilke vinhus du får treffe denne dagen.

Gå ikke glipp av denne muligheten til å oppleve et utvalg av Italias mest spennende viner!

Dette får du oppleve: Utsøkte viner fra noen av Italias beste vinhus.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Nei.
Arrangementets format: Åpen smaking der du kan smake over hundre viner.

Dato og tid: Torsdag 15. januar 2015, kl. 16.00 – 20.00.      
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.
Pris: Kroner 395 pr. person.

 

Master Class - "The Authocton's, heritage and character of true local wines"

Denne aftenen har du også mulighet til å lære ytterligere om vin gjennom en Master Class med Giuseppe Carrus, vise-redaktør i Vini d'Italia wine guide.
Tidspunkt kl. 17.00 - 19.00. Kun 30 plasser.

Du kan melde deg på til Master Class her:

Dette får du oppleve: Utsøkte viner fra noen av Italias beste vinhus + Master Class kl. 1700 - 19.00.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Matservering: Nei.
Arrangementets format: Åpen smaking der du kan smake over hundre viner + egen Master Class-smaking.

Dato og tid: Torsdag 15. januar 2015, kl. 16.00 – 20.00 (Master Class kl. 17.00 - 19.00).
Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo.
Pris: Kroner 425 pr. person.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestillingsfrist: 07.01.15.
Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no.
Les de komplette vilkårene for kjøp av produkter og tjenester fra Apéritif.
Spørsmål? Send en mail.
 

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Få førstehånds tips om nye kurs

Du kan oppleve viner fra disse vinhusene denne kvelden:

Badia di Morrona - Toscana
Varvaglione - Puglia
Castello di Monsanto - Toscana
Podere Sapaio - Toscana
Ermete Medici & Figli - Emilia Romagna
Maria Caterina Dei - Toscana
Villa Vignamaggio - Toscana
Piandaccoli - Toscana
Cantina Gries/Cantina Produttori Bolzano - Alto Adige
Tenute Sella & Mosca - Sardegna
Enrico Serafino - Piemonte
F.lli Farina - Veneto
Palladino - Piemonte
Tenuta Chiccheri - Veneto
Rivetti Massimo - Piemonte
Baricci - Toscana
Omina Romana - Lazio
Terre da vino - Piemonte
Torrevento - Puglia
Collefrisio - Abruzzo
Cantine Lunae Bosoni - Liguria
Tenuta Mara - Emilia Romagna
Tenuta Cocci Grifoni - Marche
Villa Sandi - Veneto
Tenuta di Capezzana - Toscana
Barone Pizzini - Lombardia

"Top Italian Wines Roadshow" arangeres av Gambero Rosso i samarbeid med Apéritif og The Wine Tempter.

Gambero Rosso er Italias ledende magasin på gastronomi og vin, og er kanskje best kjent for sin årlige "Italian Wine Guide".

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer
Ukens drink

Miks denne sinte drinken til helgens innspurt med julefilmer

Denne drinken er inspirert av julefilmen Elf fra 2003 - med Will Ferrell i hovedrollen. En perfekt kickstart for juleferien.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta
Julemat
Oppskrifter ribbe

De beste ribbeoppskriftene fra langtidsstekt ribbe til porchetta

Her er oppskriftene du trenger for å servere perfekt ribbe, ikke bare på julaften, men også når du har lyst på en ny smak.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Så lekker kan juletorsken bli
Dagens rett

Så lekker kan juletorsken bli

For mange er torsk toppen av lykke til jul, og det er ikke rart når du får den servert slik som her i mandelpotetsuppe med spinat og hollandaise

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Juleskinke hører med på en ekte julemeny
Dagens rett
Juleskinke med sennepsaus og ovnsbakte rotgrønnsaker

Juleskinke hører med på en ekte julemeny

Enten du planlegger et julekoldtbord eller en meny med flere retter, er denne oppskriften på juleskinke verd å prøve ut.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?
Dagens rett
Ribbe i melk

Klar for en ny måte å lage juleribbe på - med garantert sprø svor?

Det er lov til å eksperimentere med julematen, og her får du en oppskrift på en spennende vri på den tradisjonelle ribba.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her