Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Gazpacho- spansk grønnsakssuppe
Antall porsjoner
4
Ingredienser
1
stk
2
stk
paprikaer, grovhakket
3
stk
1
dl
1
ss
2
båter
0.5
stk
0.5
stk
2
dl
litt
Fremgangsmåte
Fres løk, paprika og tomater i olje, ha på tomatpuré, hvitløk, chili og squash. La alt frese litt videre. Tilsett hvitvin og kok opp. Tilsett tomater fra boksen, og kok opp på nytt.
Kjør alt sammen med basilikum i foodprocessor til fin puré. Sil puréen så den får silkemyk konsistens. Smak til med salt og pepper.
Avkjøl suppen til den er iskald, og server i suppeboller, gjerne med litt melkeskum i med friske urter f eks finhakket basilikum i.
Sendt inn av Oppskrift fra kokeboken Mat og Vin fra Gyldendal
Foto: Gyldendal
Drikke som passer til denne oppskriften
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.