Gazpacho - spansk grønnsakssuppe

I dag anbefaler vi deg å forsøke en deilig og tørr fino sherry. Dersom du ikke har smakt noe slikt tidligere tør vi nærmest garantere deg en spennende smaksopplevelse. Og finoen kommer best til sin rett når du serverer en herlig grønnsakssuppe til, slik som dagens rett; Gazpacho.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Gazpacho- spansk grønnsakssuppe

Fremgangsmåte

Fres løk, paprika og tomater i olje, ha på tomatpuré, hvitløk, chili og squash. La alt frese litt videre. Tilsett hvitvin og kok opp. Tilsett tomater fra boksen, og kok opp på nytt.

Kjør alt sammen med basilikum i foodprocessor til fin puré. Sil puréen så den får silkemyk konsistens. Smak til med salt og pepper.

Avkjøl suppen til den er iskald, og server i suppeboller, gjerne med litt melkeskum i med friske urter f eks finhakket basilikum i.

Sendt inn av

Foto: Gyldendal

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen