Grillet breiflabb med pestomarinade

I dag er det breiflabb som trakteres, og om du ikke fikk grillet i går - ja da er det bare å fyre opp i dag. To spennende vinforslag er dagens tips i glasset.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Grillet breiflabb med pestomarinade

Fremgangsmåte

Bland sammen pesto, olje, sitron, salt og pepper til marinade. La fiskeskivene trekke i den ca. 1 time (i kjøleskap).

Bland sammen alt til salsaen før fisken legges på grillen. Ha resten av marinaden over salsaen.

Fiskeskivene trenger nok trenger nok 5-6 minutter på hver side (etter tykkelse).

Server fisken med salsa med frisk koriander (evt. persille). Nypoteter eller pasta passer som tilbehør.

Grillretter med sjømat du får vann i munnen av finner du her

Og her finner du veldig mange deilige grillretter

Mariner selv med disse gode marinadene

Se alle våre oppskrifter på marinader og saus til grillmaten

Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Apéritifs kokebok - breiflabb

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen