Dagens rett

Grillet eller stekt kveite med salsa og majonessaus

Dagens rett for første helga i mars er en bedre fiskemiddag. Kveite er godt - noe vi håper du er enig med oss i. Og med en tysk vin av det hvite slaget i glassene kan vi kose oss glugg ihjel.

Grillet eller stekt kveite med salsa og majonessaus

Fremgangsmåte

Kveita:
Smør kveiteskivene med olje og dryss på salt og nykvernet pepper. Stekes eller grilles 3 minutter på hver side.

Salsaen:
Rør sammen alle ingrediensene og hold den kald.

Majonessausen:
Rør sammen majones, fløte og oliven og varmt vann. La det bli varmt, men ikke kok.

Server den stekte kveita med salsa, majonessaus, ris, litt frisk salat og gjerne tortillas.

Sendt inn av

Foto: Kai Nordrum

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Du velger selv om du vil dele noen av dine oppskrifter med andre brukere av Min Kokebok.

I tillegg har du full tilgang på samtlige oppskrifter i Apéritifs Kokebok samt Dagens rett og kan dermed ved ett enkelt tastetrykk legge enhver av disse oppskriftene inn i din egen kokebok. Straks du har logget deg inn på tjenesten får du opp et nytt valg for dette under samtlige oppskrifter i kokeboka, bartender og Dagens rett. Enkelt og greit. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen