Grønnsakwok med fisk og reker

Wok er et allsidig uttrykk. Egentlig går det ut på å frese grønnsaker og andre ingredienser, som kjøtt eller sjømat, i samme panne. Resultatet blir som regel uforskammet deilig, og har du en passende vin å servere til blir det hele ganske så fortreffelig på en torsdag kveld.

En wokpanne vil nok i de aller fleste tilfeller fungere optimalt og som tiltenkt, men det er likevel intet som hindrer deg i å benytte de kokekar eller kjeler du måtte ha i kjøkkenskapet. Det viktigste er at du følger med under fresingen og lar ingrediensene få den behandling oppskriften indikerer. Lykke til!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Grønnsakwok med fisk og reker

Fremgangsmåte

Oljen varmes i wokpannen, og salt og hvitløk tilsettes. De oppdelte grønnsakene legges i og stekes under konstant omrøring. Buljong, soyasaus og mango-chutney tilsettes. Det hele gis et oppkok.

Fiskestykkene dyppes i sitronsaft og fordeles over. Surres 5-10 min. Rekene tas i. Smakes til og jevnes ev. med maizennamel.

Foto: Kim Holthe.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen