En wokpanne vil nok i de aller fleste tilfeller fungere optimalt og som tiltenkt, men det er likevel intet som hindrer deg i å benytte de kokekar eller kjeler du måtte ha i kjøkkenskapet. Det viktigste er at du følger med under fresingen og lar ingrediensene få den behandling oppskriften indikerer. Lykke til!
Grønnsakwok med fisk og reker
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Oljen varmes i wokpannen, og salt og hvitløk tilsettes. De oppdelte grønnsakene legges i og stekes under konstant omrøring. Buljong, soyasaus og mango-chutney tilsettes. Det hele gis et oppkok.
Fiskestykkene dyppes i sitronsaft og fordeles over. Surres 5-10 min. Rekene tas i. Smakes til og jevnes ev. med maizennamel.
Foto: Kim Holthe.
Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønnsaker
Drikke som passer til denne oppskriften