DAGENS RETT: Fiskesuppe à la minestrone

Dagens rett Fiskesuppe à la minestrone

Her får du fisk og pasta i en rett

Det er ingen grunn til å rynke på nesen over fisk til middag når den kommer i en slik smaksrik innpakning. Oppskriften er såre enkel.

Det er faktisk aldri lov å rynke på nesen over fisk - bare når den er gammel. Men det finnes kjedelige måter å servere fisk på, og det er dessverre et sterkt bidrag til at mange rynker på nesen.

Det gjør de ikke når denne suppegryten kommer på middagsbordet.

Se alle våre andre fristende oppskrifter på fiskesuppe 

Bestill dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Fiskesuppe à la minestrone

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

20 minutter

Ingredienser

1 stk
1 stk
0.5 stk
Tilbehør
4 ss

Fremgangsmåte

Skjær torsken i serveringsstykker.

Stek torskestykkene i olivenolje i 3 minutter på den ene siden, snu dem og stek i 2 minutter på den andre siden.

Knekk spagettien i mindre biter og kok etter anvisning på pakken.

Skjær gulrot i små terninger, og finhakk løk, hvitløk og chili.

Surr gulrot, løk og hvitløk i litt olivenolje.

Tilsett hvitvin og kok i 5 minutter.

Tilsett fiskebuljongen og kok opp.

Tilsett chili, og smak til med salt og pepper.

Ha cherrytomater, oliven og den kokte spaghettien i suppen.

Legg fisken i suppetallerkener og hell suppen over.

Tips:

Server suppe med en skje pesto og revet parmesan over, med brød ved siden av.

Se alle våre andre fristende oppskrifter på fiskesuppe 

Her er alt du trenger å vite om pasta

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev - det er selvfølgelig gratis.

 

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Cocktails med noe attåt og karaoke for lukkede dører. Det er oppskriften for Bergens hotteste bar akkurat nå

Bak store persienner, en låst dør med en ringeklokke, i en av byens trange gater, finner du Bergens nyeste tilskudd i barverdenen. Lukket Selskap heter baren, og nå er målet for barsjef Odd Fjeldsgaard Rasmussen og eierne i Bargruppen å gjøre byen mer internasjonal. Les hele saken

Til toppen