Husmannskost er ikke lenger uglesett, men derimot blitt hjertelig omfavnet av så vel restauranter som i de tusen hjem. Danskene er kanskje enda flinkere til å ta vare på den, som i tilfellet med denne oppskriften.
Dagens rett
Foto: (Nature, food, landscape, travel)
Husmannskoteletter med stuede grønnsaker
La en saftig kotelett laget på tradisjonelt dansk vis bli en perfekt start på helgen.
13 Mars 2009 - 01:00
Utbeinede svinekoteletter med stuede grønnsaker som i Danmark
Fremgangsmåte
- Pisk egget lett med en gaffel. Bland salt, pepper og brødrasp i en skål.
- Tørk av kotelettene med kjøkkenpapir og vend de i egg og deretter brødrasp.
- Stek de pent brune på begge sider i ca 2 minutter, og la de ettersteke på svak varme til de er gjennomstekt i ca 2 minutter.
- Kok grønnsaker. Smelt smøret, tilsett mel og spe med grønnsakskraft. La sausen koke i 5 minutter før grønnsakene blandes inn.
- Server med kokte poteter.
Mange lekre oppskrifter på koteletter finner du her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
85 POENG
-
85 POENG
Forsiden akkurat nå