Varm oljen i en wok eller stekepanne med høye kanter.
Ha i kjøttet og stek det i 10 sekunder. Dryss over litt salt og pepper. Ta det ut av pannen og hold det varmt.
Stek grønnsakene raskt på god varme til de har tatt farge, tilsett de ferdigkokte nudlene.
Rør sammen ingefær, soyasaus, buljong og evt maisennamel (et tips for å unngå klumper er å riste dem med litt vann på forhånd).
Ha blandingen opp i pannen og la det hele koke opp. Tilsett bønnespirene og rør rundt.
Smak til med salt og pepper.
Legg i det hvalkjøttet og server umiddelbart.
Tips: Ha gjerne litt ristede sesamfrø over retten.
Lekre hvaloppskrifter finner du her
Her er flere oppskrifter med wok
Les mer om hval her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Få dagens rett som nyhetsbrev