Dagens rett

Indisk kylling

En nydelig rett av kyilling og eksotiske krydder får et skummende følge i dag!

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Indisk kylling

Fremgangsmåte

Skyll og tørk kyllingen godt på kjøkkenpapir.

Sett en høy panne på platen. Ha i Melange margarin og varm opp på middels høy varme.

Når margarinen har en nøttebrun farge legges kyllingen i.

Stek kyllingen i ca 4 minutter på hver side til den har fått en fin farge.

Tilsett hvitløk, ingefær og krydder. Bland godt og tilsett vannet. Kan jevnes med litt lys jevning hvis ønskelig.

La dette småkoke noen minutter. Dryss med koriander og smak til med salt og pepper.

Server med ris, rosiner, epler og pinjekjerner. Strø eventuelt over med friske urter.

Tips . Risen kan gjerne has i en kopp som hvelves på tallerkenen.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen