Lag en fiskemiddag som er proppfull av gode smaker
Det er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Det er utrolig hvor mye smak og dybde som skapes om du lar norsk sei bade i indiske ingredienser.
Les hele sakenEn nydelig rett av kylling og eksotiske krydder sprer matglede i desembermørket.
Les hele sakenTandoori er en eldgammel indisk tilberedelsestradisjon som også brukes om rettene. Her med kylling og masser av gode krydder samt matchende agurksalat, raita, ris og naanbrød.
Les hele sakenSpennende krydder som i det indiske kjøkken matcher det gode norske lammekjøttet veldig godt.
Les hele sakenDe varme kryddertonene fra det indiske kjøkken er utmerket både til å skape metthetfølelse og tørst. Her får du også tips om hva du skal drikke til.
Les hele sakenHodekål er supersunt og nesten gratis, men den trenger hjelp av krydder for å løfte seg ut av sitt litt traurige rykte. Det gjør denne oppskriften til gangs.
Les hele sakenPrøv denne smaksrike indiskinspirerte grønnsaksretten.
Les hele sakenSiden kylling marinert i tandoorimarinade bringer med seg så mye smak, er det ikke særlig mye annet som trengs i tillegg. Agurk, hjertesalat og tomater bidrar med sprø friskhet.
Les hele sakenDet er ikke så mye som trengs av ressurser eller tid for å lykkes med en hjemmelaget indisk gryte.
Les hele sakenFor her er det ferdigsaus fra butikken som sprites opp med fisk, gjerne fra fryseren.
Les hele sakenDen har akkurat det vi trenger av kryddervarme denne kalde januarsøndagen.
Les hele sakenMidt i lamme- og fårikålsesongen passer det fint med en avstikker til India hvor de virkelig kan smaksette lammekjøttet. Som bonus får du oppskriften på en typisk indisk dessert.
Les hele sakenKikerter er dessuten veldig mettende men en skål med kokt ris ved siden av smaker også fortreffelig.
Les hele sakenDet indiske kjøkken klarer å lage selv en så unnselig råvare som potet om til en smakseksplosjon. Uimotståelig godt.
Les hele sakenPanetter eller kroketter er reneste snacksen som er helt umulig å ikke like. Kanskje bør du lage dobbel porsjon først som sist.
Les hele sakenKrydderet dyvelsdrek - djevlemøkk - smaker nemlig som løk/hvitløk, men er et alternativ for den som unngår løk i maten.
Les hele sakenDet er cashewnøttene som sørger for eksklusiviteten, men siden de utgjør selve basen i denne retten, er den ikke dyrere enn at den funker midt i uka.
Les hele sakenDen er mektig nok til å være et helt måltid, og lett nok til å spise sent på kvelden. Og så smaker den sable godt.
Les hele sakenDen lager du altså fra bunnen av og det på bare en halvtime. For godt til å være sant, tenker du kanskje? Neida, bare se her.
Les hele sakenDenne tomatsuppen er nemlig ikke sterk i vanlig forstand, bare beriket med klassiske indiske kryddere. Den skal imidlertid nytes glovarm.
Les hele sakenDenne nordindiske klassikeren setter fart på smaksløkene og det lyse kyllingkjøttet.
Les hele sakenDen er derfor et perfekt alternativ når noen rundt bordet ønsker et vegetarisk alternativ. For her kommer chana masale-en og kveiteskivene for seg.
Les hele sakenEn indisk krydret lettlaget vegetarrett er på sin plass nå, midt i adventsmaset.
Les hele sakenMumbai er verdenskjent for sin gatemat. Dette er en av de mest ikoniske rettene. Her får du oppskriften.
Les hele sakenNår høsten nærmer seg med stormskritt er det godt å kunne ty til en varmende suppe med masse smak.
Les hele sakenHer er de nemlig laget som en snitzel med en panering av moster poteter og i god indisk tradisjon med mange forskjellige typer krydder.
Les hele sakenDen tar litt tid og har en lang ingrediensliste, men du verden så mye smak du får ut av en helt vanlig kylling.
Les hele sakenDet indiske kjøkken er kilden til noen av de beste vegetariske rettene, gjerne med utgangspunkt i linser, og denne er intet unntak.
Les hele sakenDenne oppskriften blir fort familiens store favoritt. Kikerter og kylling er en super kombinasjon.
Les hele sakenDu kan lage indiskinspirert mat enkelt hjemme selv med denne oppskriften. Halvfabrikata eller laget fra bunnen av - du avgjør.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele saken
Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele saken
Bli med på vinmesse med topprodusenter fra Champagne, Tyskland, Italia og mye mer. Du får mulighetene til å smake flere hundre viner fra flere forskjellige land og i mange forskjellige stiler.
Les hele saken
Lær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele saken
Er du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele saken
Engelske viner er noe av det aller heteste på vinfronten, og ikke uten grunn. Denne kvelden blir det både lekre bobler og stille viner i glasset med selveste Master of Wine, Sebastian Bredal.
Les hele saken
Lær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele saken
Den 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele saken
Champagneregionen virker ustoppelig når det kommer til å produsere nye talenter. Som tar druene i egne hender og skaper mirakuløse viner. De gode gamle holder også koken.
Vi snakker om Baden i Tyskland og Jura i Frankrike som en utfordrer til salige Burgund, og øyer langt ute i havet samt Sør-Afrika som utfordrer Europas klassiske vinregioner. Vinverdenen er i endring.
Her finner du både Sassicaia, Biondi-Santi og Soldera Case Basse samt noen andre utenfor allfarvei-italienere.
Cantillon er for mange det ypperste av belgisk surøl, som rives ut av hyllene når de først kommer dit.
Nåe nesten alt er cask strength og nærmere den øvre grensen på 60 prosent, må du ha vannmugga klar. Men først må du stille seg i kø den 11. september.
Champagneregionen virker ustoppelig når det kommer til å produsere nye talenter. Som tar druene i egne hender og skaper mirakuløse viner. De gode gamle holder også koken.
Les hele sakenVi snakker om Baden i Tyskland og Jura i Frankrike som en utfordrer til salige Burgund, og øyer langt ute i havet samt Sør-Afrika som utfordrer Europas klassiske vinregioner. Vinverdenen er i endring.
Les hele sakenDenne sørafrikanske hvitvinen har fått mye uønsket oppmerksomhet – men nå er kritikken stilnet – og vinen er et like godt kjøp som alltid.
Les hele sakenTilgangen på godt elgkjøtt er fortsatt på høyden. I alle fall for den som har sikret seg et slakt. Hva med en elgbiff i kveld?
Les hele sakenAv og til blir tradisjonsrike matretter enda bedre når du serverer dem på nye måter. Prøv noen nye oppskrifter med rakefisk.
Les hele saken