Ishavsrøye med lime og koriander i wok

Ishavsrøye høres unektelig svært godt ut, og litt spennende er det jo å woke en slik råvare. Selvsagt nytes dette fiskemåltidet sammen med ris, og vi matcher en tysk hvitvin til retten. Smakelig måltid!

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Ishavsrøye med lime og koriander i wok

Fremgangsmåte

Skjær Ishavsrøyefiléten i biter. Rens og skjær vårløk og paprika i strimler og biter. Rens chilien, fjern alle frøene og skjær den i tynne ringer. Limefrukter renses og skjæres i båter.

Varm en wokpanne, ha i oljen og surr vårløk, paprika, chili, frisk revet ingefær og lime noen minutter under stadig omrøring. Ha så i bitene av Ishavsrøye og la dem surre i 3-4 minutt.

Smak til med salt og pepper og strø friske korianderblader over rett før servering. Server straks med nykokt jasminris og soyasaus.

Sendt inn av

Foto: Lisa Westgaard

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen