Fyll woken med lekker ishavsrøye og masse grønnsaker, og middagen er klar om et øyeblikk
Wok er en hverdagshit siden det tar veldig kort tid og du på denne måten også sikrer at middagen blir skikkelig sunn.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Wok er en hverdagshit siden det tar veldig kort tid og du på denne måten også sikrer at middagen blir skikkelig sunn.
Les hele sakenDenne måten å grille ishavsrøye på har du kanskje ikke prøvd. Start dagen før og med enkelt tilbehør kan du servere et deilig måltid på 15 minutter.
Les hele sakenTander fiskefilet som den av ishavsrøye eller flyndre trenger veldig kort varmebehandling - og ikke så mye tilbehør for å blir en fest i munnen.
Les hele sakenIshavsrøye er en sann lekkerbisken fra sjøens skattkammer. Den trenger derfor ikke så mye behandling eller tilbehør. Men denne kremete sitronfriske sausen fortjener den.
Les hele sakenIshavsrøyefileter trenger veldig kort varmebehandling. Det er det viktigste å passe på i denne oppskriften.
Les hele sakenLett å lage er den også. Har du ikke ishavsrøye, kan du godt bruke annen fiskefilet. Godt blir det uansett.
Les hele sakenIshavsrøye er en fisk som egner seg svært godt for å stekes i panna. En kremet saus med smak av timian og dill er egentlig alt du trenger ved siden av.
Les hele sakenDet er marinaden med chili og honning som pensles på etter at fisken er stekt, som skaper susen her. Tilbehøret er en frisk relish av rødløk, ananas og ingefær samt kokt ris.
Les hele sakenSom en lekker helgemiddag kan vi trygt anbefale ishavsrøye. Og vi stopper ikke der med tanke på havets delikatesser. Andre skalldyr har nemlig sterke biroller i dagens middagsrevy.
Les hele sakenIshavsrøye er en lekker fisk som oftere grad fortjener å bli benyttet. Ekstra god blir den med hollandaisesaus og annet tilbehør laget fra grunnen av.
Les hele sakenIshavsrøye er i sannhet en delikatesse, og får ekstra drahjelp med denne innpakningen.
Les hele sakenDet er ikke alle fiskeslag som egner seg til tartar, men ishavsrøya er virkelig en råvare det står respekt av.
Les hele sakenMen oppdrettet fjellrøye eller ishavsrøye fra fiskedisken er et minst like godt alternativ. Tilberedt på dette viset blir den rene skjære luksusen.
Les hele sakenIshavsrøye er en av de bedre oppdrettsfiskene vi har. Den blir ekstra spennende når den wokes.
Les hele sakenAlt som er frityrstekt går i en egen mage, og få råvarer egner seg så godt som fisk. Den delikate ishavsrøya blir til ren luksus på denne måten.
Les hele sakenIshavsrøye er både delikat og lekker i smaken, samt lett å tilberede. Som i denne oppskriften som passer perfekt som helgemiddag.
Les hele sakenIshavsrøye med fersk surkål er en annerledes, men svært vellykket kombinasjon.
Les hele sakenDagens oppskrift tar litt tid, men den krever ikke mye arbeid. Den lager seg nesten helt selv i ovnen ved lav temperatur.
Les hele sakenLett å lage er den også. Bare følg oppskriften.
Les hele sakenDenne oppskriften bruker noe av alt det gode du finner i butikken for tiden.
Les hele sakenIshavsrøya er ved hjelp av en liten men veldrevet oppdrettsnæring blitt et trygt alternativ for deilige fiskemiddager. Velsmakende, fleksibel og lett å tilberede er stikkord for de 12 oppskriftene du her får.
Les hele sakenI dag lager vi to herlige retter basert på havets delikatesser, selvfølgelig med tilhørende drikkeforslag.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenSmak noe av det aller beste fra Toscana når Fèlsina inntar hovedstaden den 06. oktober
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDen 22. september kan du nyte et bredt spekter viner fra en velkjent vinprodusent fra Piemonte.
Les hele sakenDen 11. september inviterer vi til et eksklusivt cocktailkurs hvor du lærer å lage 5 cocktails. Det er begrenset antall plasser – så vær rask!
Les hele sakenNyt 10 smakfulle småretter og 6 nøye utvalgte viner – alt satt sammen med kjærlighet for å gi deg en kveld du sent vil glemme.
Les hele sakenBli med på en introduksjon til vinens verden, og smak deg gjennom 6 ulike vinstiler. Dette er første kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenJulinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.
Når så imponerende viner som disse finner veien inn i taxfreehyllene er de verd reisen alene. Så kan du plukke med deg en flaske tequila på vei til kassa.
I spesialpolet i juni må ølnyhetene spille annenfiolin.
Mens Diebolt-Vallois byr på det lekreste av chardonnay fra utfordrende 2017, fortsetter Gimonnet sin seiersmarsj med samme drue. Men britene gjør seg også bemerket.
Blant de drøyt 300 rosévinene vi har testet det siste året, for det meste årgang 2024 og 2023, finner du garantert noe for din smak og ditt budsjett. Også de beste rosevinene under 200 kroner hvor noen er latterlig billige.
Julinyhetene har en rekke sjeldne hvitviner, så om du ikke har fylt opp programmet for sommeren, er et dypdykk i nye vinopplevelser være et forslag å vurdere.
Les hele sakenAt vinplanter trenger vann, er ikke noe nytt, men med den dramatiske endringen i hvordan nedbøren faller i verdens vinområder, kommer til å forandre vinlanskapet betydelig.
Les hele sakenDen er pent moden og drikkeklar og finnes sågar også i magnum.
Les hele sakenDen har skrukork og er derfor garantert feilfri, men først og fremst er den er lekker rosévin til en gunstig pris.
Les hele sakenBlåskjell smaker like fantastisk gratinert som den mer klassiske vrien. Gratinering er en fin måte å bruke eventuelle rester på,
Les hele sakenSpisskålen er minst like enkel å kaste på grillen som pølser. Og hvis du jazzer den opp med litt krabbe og kabinett, så har du det de tre K-ene skulle stått for i en vakker verden.
Les hele saken