Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Juleølsmarinert laks med appelsin og basilikum
                Fremgangsmåte
- Kutt laksen i skiver eller strimler og ha den i en bolle.
 - Ha i øl, saft og skall fra limen og olivenolje.
 - Skrell appelsinene og skjær ut "filetene".
 - Ha filetene sammen med laksen og la dette marinere en times tid.
 - Ta laks og appelsin ut av marinaden og ta vare på begge deler.
 - Ha i friskstrimlet basilikum og smak til med salt og nykvernet pepper.
 - Skjær fennikel og reddik i syltynne skiver og bland med salatblader på en tallerken.
 - Fordel lakseblandingen over.
 - Drypp over marinade.
 - Server som snacks, som forrett eller smårett med godt brød ved siden av.
 
Her finner du mange andre lekre salater
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    
                    90 POENG
 - 
                    
                    88 POENG
 - 
                    
                    88 POENG
 - 
                    
                    88 POENG
 - 
                    
                    86 POENG
 - 
                    
                    84 POENG
 - 
                    
                    80 POENG