Julestrømpe for voksne

Du blir aldri for voksen for julestrømpe, og denne drinken er en gavepakke for hele jule- og nyttårsfeiringen.

Det er den store tiden for gaver i alle former og fasonger, og hvorfor ikke ha en skikkelig gave til de voksne i jula også?
 
Denne luksuriøse drinken er til tross for at den inneholder likør ikke veldig søt, men heller på den forfriskende siden.
 
Den inneholder en av de beste fruktlikørene som finnes, Chambord, med smak av bringebær, bjørnebær, Madagascar-vanilje, sitrus fra Marokko, honning og cognac. Inspirert av likørene som ble servert Ludvig den 14.
 
Den ekstravagante kongen hadde nok satt pris på den spesielle flasken likøren tappes i. Drinken er derfor en veldig god start på den store jule- eller nyttårsfesten.
 
Du finner de beste artiklene, oppskriftene, tester av drikkevarer og mye, mye mer for høytiden i Apéritifs store julemeny .
 
Glinsende svart og forførende - les mer om vanilje her .
 
Er du interessert i drinker og drinkoppskrifter? Nå kan du enkelt ta vare på alle dine oppskrifter online .
 
 
Vi ønsker deg og dine en riktig God Jul!
 
Her finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.

Her kan du søke i Apéritifs drinkbase .

Nå kan du gratis få Ukens drink som e-post . Se lenger ned for mer info.

Julestrømpe for de voksne

Fremgangsmåte

Gni kanten av et avkjølt martiniglass med sitron. Dypp det i klementinsukkeret. Knips stetten slik at overflødig sukker drysser av.
 
Ha vodka, limesaft, melis og likør i en shaker med isbiter. Ryst kraftig og sil over i martiniglasset.
 

Klementinsukker:
 

Spre sukkeret utover en tallerken. Drypp klementinsaften forsiktig over og bland godt. Pass på at sukkeret ikke blir for fuktig.
 
La tørke og knus eventuelle klumper ved hjelp av en morter eller en kjevle. Lag gjerne klementinsukkeret dagen i forveien.
 
Råvarer:

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i mine drinker

Gå til mine drinker »

Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
 

Ukens drink som e-post er en ny tjeneste fra aperitif.no, og selvfølgelig gratis . Hver fredag får du som abonnerer på Ukens drink en e-post med helgens lekreste drink - rett i e-postkassen din.
 
Benytt påmeldingsfeltet nedenfor for å melde deg på Ukens drink:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen