Kalvekarbonader

Kalvekjøttet har en spennende smak og som karbonader forsterkes denne.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kalvekarbonader

Fremgangsmåte

Ha salt, pepper og 1 egg i en bolle sammen med karbonadedeigen, og rør lett sammen.

Krydderurteblanding:
Finhakk løk, hvitløk, persille og salvie. Bland inn strøkavring, salt og pepper.

Del deigen i to like deler, form deigen til en firkant ca. 1,5 cm tykk på en fuktig fjøl. Skjær firkanten i fire trekanter. Vend karbonadene i vispet egg og så i krydderurteblandingen.

Kok pasta som anvist på pakken. Hell av kokevannet. Tilsett olje og grønnsaker i kjelen. La blandingen frese sammen med pastaen og hell fløte og revet ost over. La dette surre ca. 5 minutter.

Varm smør og olje i en panne og stek karbonadene gylne på middels varme, ca. 3 minutter på hver side.

Mange andre retter med kalvekjøtt finner du her

Lyst til å lage andre typer karbonader finner du mange oppskrifter her

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Kim Holthe

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

 

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen