Om du ikke er fan av å lage mat ute i skogen, kan du steke dem på grillen utenfor huset. En ide til helgesjauen i hagen, for med all snøen borte, er det jo tid for det. En kopp te eller kaffe sammen med nystekte boller på pinne, er en utmerket belønning for innsatsen.
Ukens kake

Foto: (Dansukker.no)
Nå starter sesongen for å lage og spise (kanel)boller ute
Kanelboller er nok den bollesorten som nytes hyppigst i dag. Aller best smaker de nystekte utendørs på pinne.
Aase E. Jacobsen
13 Mars 2025 - 11:00
Kanelbolle-pinnebrød

Fremgangsmåte
- Bolledeig: Gjør klar deigen til pinnebrødet hjemme, og ta den med i en pose.
- Bland sammen alle ingrediensene til pinnebrødet i en bolle. Kna deigen jevn.
- Kanelfyll: Smelt smør og tilsett sukker og kanel.
- Kna inn fyllet i deigen og tilsett mer hvetemel hvis deigen er veldig klissete.
- Ta ut deigen og del den i 16 like store emner som du ruller ut for hånd til lengder.
- Snurr lengdene rundt pinner.
- Strø eventuelt over perlesukker og grill pinnebrødet.
Tips: Hvis du vil tilberede pinnebrødene i ovn, lager du snurrer av lengdene og steker dem i 10–15 ved 200 °C varmluft midt i ovnen.
Lyst til å bake andre kanelboller finner du de her
Drikke som passer til denne oppskriften
-
87 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
Forsiden akkurat nå