Dagens rett

Konjakk- og pepperdampede blåskjell

Herlige skjellmåltider er ikke bare raske å lage, men også utrolig deilige - prøv denne spennende oppskriften.

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Konjakk- og pepperdampede blåskjell

Antall porsjoner

2

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

2 ss

Fremgangsmåte

Vask og børst blåskjellene nøye.

Fres løk og pepper i oljen. Tilsett blåskjell, så konjakk. Deretter har du i fløten.

La koke under lokk på middels varme til blåskjellene har åpnet seg. Hvis noen skjell ikke åpner seg, kast dem.

Ved servering strøs finhakkede urter over, og eventuelt en sitron- eller limebåt.

Server gjerne med godt brød ved siden av.

Denne retten er utmerket som en smårett/ tapas, eller en rik og fyldig hovedrett.

Flere deilige oppskrifter med blåskjell finner du her

Sendt inn av

Foto: Bent Raanes og Sarah C. Sørensen

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen