Kosevin til kuppris

Kosevin til kuppris

Denne rødvinen er fortsatt et av Vinmonopolets aller beste kjøp. Og perfekt til januar måneds vinkos.

Nå kan du gratis få Ukens vin som e-post . Se lenger ned for mer informasjon.

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Paolo Leo Passitivo Primitivo 2011 (59914) er laget etter det som har vist seg å være suksessoppskriften for det norske markedet.

Tørkete druer gir sødme

Nemlig av delvis tørkete druer hvilket øker sødmen og konsentrasjonen i vinen.

Les mer om denne vinen

Mens de rimeligste vinene i denne kategorien ikke har den druekvaliteten som trengs for å oppnå virkelig karakter, bare mye sødme, er ukens vin av et annet kaliber.

Les mer om metoden

Sødmen og den kjøttfulle frukten balanseres nemlig veldig godt av både syrer og tanniner samtidig som munnfølelsen er god.

Riktig sødme gir kos

Dette er en super grillvin. Men selv om grilling ikke er et stort tema på denne tiden av året, er den like godt egnet til krydrete retter og selvsagt til vinkosen, enten den foregår på hytta, i sofakroken, med en bok eller foran peisen.
 
Bestill Ukens vin med en gang
Ønsker du å bestille Ukens vin trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Paolo Leo Passitivo Primitivo 2019

Produsent:
Paolo Leo
Utvalg:
Basisutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Puglia
Pris:
149,90 kr
Varenummer:
5991401
85 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Ukens vin som e-post:
Hver tirsdag , altså én dag før alle andre kan lese om den, får du som abonnerer på Ukens vin en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis .
Les mer her (klikk) eller gå helt nederst på siden:

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen