Dagens rett

Kyllingfilet med pasta

Klassisk kombinasjon er stikkord for denne retten. Pasta og kylling med følge av fløte er enkelt og velsmakende. Soltørkede tomater og parmesan, samt en flott rødvin setter virkelig prikken over i'en.

Kyllingfilet med pasta

Fremgangsmåte

Stek to kyllingfileter i 3-4 minutter på hver side. Trekk pannen til side og la filetene hvile 3-4 minutter mens du koker fersk pasta etter anvisning på pakken.

Hell fra vannet og rør inn 1 dl kremfløte tilsatt ett sammenvispet egg. Fordel pastaen på to tallerkener og legg deretter over kyllingfiletene.

Dryss over soltørkede tomater og revet parmesan. Server med salat.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

//]]]]>
]]>
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Du velger selv om du vil dele noen av dine oppskrifter med andre brukere av Min Kokebok.

I tillegg har du full tilgang på samtlige oppskrifter i Apéritifs Kokebok samt Dagens rett og kan dermed ved ett enkelt tastetrykk legge enhver av disse oppskriftene inn i din egen kokebok. Straks du har logget deg inn på tjenesten får du opp et nytt valg for dette under samtlige oppskrifter i kokeboka, bartender og Dagens rett. Enkelt og greit. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen