Kyllingwok

Mager kylling og godt tilbehør er dagens oppskrift på et vellykket måltid. Styrken på sausen kan du tilpasse selv, men da bør du også tenke på hva du skal servere i glasset. Vi anbefaler en svært rimelig hvitvin fra Moseldalen.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Kyllingwok med saus

Fremgangsmåte

Skjær kyllingkjøtt, paprika, ananas og løk i terninger og gulrot i skiver. Varm olje i en wok, høy panne eller i en vid kjele. Ha i kjøttet og stek til det er jevnt hvitt. Dryss salt og pepper over. Tilsett grønnsakene og la dem surre et minutt eller to.

Bland alle ingrediensene til sausen, unntatt maisenna og buljong. Ha blandingen i gryten og kok opp. Rør maisenna ut i kald buljong og fordel jevningen godt. Etter et oppkok er gryten klar til servering.

Server med ris (jasminris).

Sendt inn av

Foto: Lisa Westgaard

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen