En omelett er egentlig unnagjort på noen få minutter, og du kan virkelig variere den på utallige måter. Den perfekte ramme rundt restene fra helgen.
Dessuten er det en fin rett å pakke med seg om måltidet skal inntas på standen eller i skogen. Et tips er å fordele den i porsjonsbokser, slik av hver får sin og kan dandere det grønne etter smak og behag.
Flere gode retter med egg finner du her
Denne og mange andre oppskrifter kan du legge inn i din egen oppskriftsamling - les mer her
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Bestill dagens rett som e-post
Omelett med spekeskinke og gressløk
Fremgangsmåte
Tips: Du kan bytte ut spekeskinke med det du har i kjøleskapet. Omelett er den perfekte ramme for rester!
Tips2: Riv over parmesan eller annen vellagret ost. Det gir mye ekstra smak.
Her finner du inspirasjon til salater som kan passe ved siden av
Her er det mange oppskrifter på deilige omeletter
Andre oppskrifter med egg finner du her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Drikke som passer til denne oppskriften
-
89 POENG
-
88 POENG
-
87 POENG
-
86 POENG
-
84 POENG