Dagens rett

Laksefilet med estragon- og sennepsaus

Lekre retter kan du enkelt trylle frem også på en hverdag, prøv bare denne deilige oppskriften.

Nederst på siden finner du en lenke hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
 

Laksefilet med estragon- og sennepsaus

Antall porsjoner

4

Ingredienser

Estragon- og sennepssaus
2 ss
crème fraîche
100 g
1 stk
litt

Fremgangsmåte

Del laksefileten i fire tynne skiver. Ha på salt og pepper.

Stek fisken i litt smør på høy varme i 20 sek på undersiden og la den være helt rå på oversiden.

Ha hvitvin i en kjele, kok opp og la den koke inn til det er igjen ca 2 ss væske.

Visp inn sennep og crème fraîche. Visp inn smør i klatter til du har en tykk saus.

Smak til med finhakket estragon, sitronsaft og salt.

Kok aspargesbønner møre i lettsaltet vann og server sammen med kokte poteter og sausen.
 
Tips: Får du ikke tak i frisk estragon kan du bruke ca 1 ts tørket, men smak deg frem da estragon har mye egensmak.

Flere lekre lakseoppskrifter finner du her

Sendt inn av

Foto: Inkognito

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
I Min Kokebok kan du lagre og ha tilgang til oppskriftene dine uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Registrerte brukere logger inn her .
 

Dagens rett på MMS og WAP
 
Les Dagens rett på MMS
Send DAGENS til 2004 , og du mottar Dagens rett som MMS fra mandag til fredag. Les mer her (klikk)

Les Dagens rett på WAP
Send MAT til 2244 , og du kan lese Apéritif på mobilen med WAP. Les mer her (klikk)

Forsiden akkurat nå

Til toppen