Dagens rett

Laksegryte med blåskjell og chorizo

Helgens deilige middager starter med fiskemåltidet allerede på fredag denne uken. Havets godsaker krysses denne gang med kjøtt, og da i form av litt krydret pølse. Selv om det hele ser ganske så avansert ut, er dette egentlig en raskt rett å tilberede på en fredagskveld. En hvitvin fra Bordeaux er hva du kan skåle med.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Laksegryte med blåskjell og chorizo

Fremgangsmåte

Skyll skjellene godt. Varm olivenolje i en stor kjele og tilsett chorizo, løk og hvitløk. Tilsett hvitvin og la den redusere litt før du har i fiskekraft, tomater, sukker og de kokte bønnene. Kok opp og tilsett blåskjellene. Skjær laksen i store terninger og tilsett når skjellene har åpnet seg. Trekk kjelen av varmen og smak til med salt og pepper. Strø persille på toppen og server med godt brød.

Sendt inn av

Foto: Tom Haga

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen