Lammekoteletter med timian- og hvitløkspotetpuré
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Skrell potetene og kok dem i usaltet vann.
Mos potetene, og bland inn smør, fløte, presset hvitløk og timian. Smak til med salt og pepper.
Krydre lammekotelettene og stek dem raskt på hver side på sterk varme. Etterstek på svak varme ca. 2 minutter.
Server lammekotelettene med potetpureen og en rødvinssaus .
Mange herlige oppskrifter med lam
Her kan du se hvilke deler av lammet som passer til hvilke retter
Mange lammeretter fra hele verden finner du her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Mari Svenningsen
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 Poeng
Ch. Musar 2013
Libanon
Volum: 0.750 Pris: 409,90 Basisutvalget -
91 Poeng
BFM Abbaye de Saint Bon-Chien 2016
Sveits
Volum: 0.750 Pris: 269,90 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
Planeta Cerasuolo di Vittoria 2017
Italia
Volum: 0.750 Pris: 265,00 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
Col d'Ôrcia Rosso di Montalcino 2018
Italia
Volum: 0.750 Pris: 245,00 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
Musar Jeune 2018
Libanon
Volum: 0.750 Pris: 225,00 Basisutvalget -
89 Poeng
Voss Bryggeri Vossaøl
Norge
Volum: 0.330 Pris: 65,00 Bestillingsutvalget

