Lekkert hvitt

Denne norditalienske produsenten overbeviser stort også med siste årgang ut. Og prisene er fortsatt utrolig gunstige.

Nå kan du gratis få godbiter i pollisten som e-post. Se lenger ned for mer informasjon.

San Michele Appiano i den norditalienske regionen Alto Adige har gjennom mange år vært et trygt kort, og med disse to forsmakene på 2007-årgangen er jeg enda mer overbevist .

Aase E. Jacobsen Foto: Gunnar Mjaugedal

Enkeltvinmark
Både San Michele Appiano Südtiroler Sauvignon Lahn 2014 (41240) og San Michele Appiano Südtiroler Riesling Montiggl 2007 (40197) er i storform med veldig god drue- og terroirkarakter. Så kommer de da også fra hver sin spesielle vinmark.

Bra lagringpotensial
Veldig god syre gir et friskt og tiltalende inntrykk samtidig som den sikrer bra lagringspotensial, og spesielt for rieslingen.

Gode matviner
Sammen med god fylde har vi her med viner som gjør underverker på matbordet. Mens sauvignonen trives ekstra godt sammen med lekkerbiskener som tykke hvite asparges med hollandaisesaus, gjør rieslingen seg veldig godt til saftig kylling med kremet saus. Felles har de imidlertid at de smaker fortreffelig til sjømat.

Bestill vinen med en gang
Ønsker du å bestille vinen trykker du bare på vinnavnet og du flyttes direkte til Apéritifs Polliste og bestillingsrutinen.
 
Vi gjør oppmerksom på at på grunn av denne spaltens popularitet, og siden enkelte viner er tilgjengelig i mindre kvanta enn andre, kan det oppstå en utsolgt-situasjon. Du vil i så fall få beskjed om det fra Vinmonopolet, samt vanligvis også en dato for når vinen atter er å få tak i.
 

Südtiroler Sauvignon Lahn 2019

Produsent:
Cant. Prod. San Michele Appiano
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Alto Adige
Pris:
255,00 kr
Varenummer:
4124001
90 Poeng
Les smaksnotatene »

Südtiroler Montiggl Riesling 2019

Produsent:
Cant. Prod. San Michele Appiano
Utvalg:
Bestillingsutvalget
Volum:
0.750l
Land:
Italia
Område:
Alto Adige
Pris:
255,00 kr
Varenummer:
4019701
89 Poeng
Les smaksnotatene »
Dersom du ønsker å bestille flere produkter, kan du også velge fritt fra Apéritifs polliste eller søke deg frem til de varene du er ute etter.

Godbiter i pollisten som e-post:
Hver onsdag , altså én dag før alle andre kan lese om det, får du som abonnerer på godbiter i pollisten en e-post rett i postkassen din. Selvfølgelig helt gratis . Les mer her (klikk) og bli abonnent.

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen