Oppskrifter
                                                                     
                Det er slik du skal limemarinere ørret
                        Dette er siste bidag i NM for amatørkokk - oppskriftskonkurransen som kan bringe deg helt til Cognac og Bache-Gabrielsen. Vinneren kåres 25. september.
                    
                                    
                                            Redaksjonen
                                                            
                                    
                            
     12 September 2005 - 16:15
                Limemarinert ørret
 
                Fremgangsmåte
- Marinade:
- Legg fiskefileten, skåret i 4x4 cm stykker, i en pose med revet ingefær, limesaft, limeskall, soyasaus og en finhakket chili.
- La stå på kjøkkenbenken i 30 minutter.
- Mykne løken i en Wokpanne. Hell over kokosmelk, limeblader og sukker.
- Pass på at det ikke koker, for da "sprekker" kokosmelken.
- Ha i fisken og marinaden og bland forsiktig.
La fisken trekke ferdig noen minutter og server med basmatiris og en salat bestående av to revede gulrøtter og en 1/2 revet squash med presset limesaft over.
Flere deilige retter med ørret finner du her
Drikke som passer til denne oppskriften
- 
                    
                    85 POENG
Forsiden akkurat nå
                     
                                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                