Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Lomos de Bacalao Fresco - Skrei på spansk vis
Antall porsjoner
4
Ingredienser
800
g
av skrei/torskefilét
1
fedd
10
g
litt
¾ dl fiskekraft/fiskebuljong
0.25
kg
2
stk
12
stk
0.25
kg
0.5
bunt
litt
Fremgangsmåte
Surr den finhakkede hvitløken i oljen. Strø salt på fisken, vend den i mel og legg den kjelen. Hell over vin og fiskekraft. Ha i erter, asparges og finhakket persille. Kok dette opp og ha så i rekene.
Åpne muslingene i en stekepanne og legg dem over i kjelen. Servèr med hardkokte egg i båter. Brød, ris, eller poteter kan serveres ved siden av.
Sendt inn av Eksportutvalget fior fisk
Foto: EFF
Drikke som passer til denne oppskriften
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.