Andreas Lansvik har vært ansatt på Magma siden starten for litt over to år siden. Tidligere har han jobbet på Lille Eyolf, den gangen det var en cocktailbar. Barkunnskaper har han fått gjennom erfaring.
- Dette er en drikk som jeg også kunne tenke meg å anbefale til andre ting enn som aperitiff. Nydelig følge til ost, gorgonzola, for eksempel, sier han. Ellers er den søte hetvinen godt egnet som ingrediens i drinker. Min favoritt er en bjørnebær-variant, forteller Landsvik, bartender på Magma i Oslo.
Her
finner du Apéritifs Bartender med mange flotte drinkoppskrifter.
Her
kan du søke i Apéritifs drinkbase.
2
cl
bjørnebærlikør (crème de mûre)
Ha knust is i et stort whiskyglass. Hell over Dubonnet og bjørnebærlikør.
Toppes med soda og pyntes med friske bær på toppen.
Hvis du ønsker drinken litt sterkere tilsettes 2 cl Larios Dry Gin.
Flere gode rocksdrinker finner du her
Råvarer:
Sendt inn av
Andreas Landsvik - Magma
Foto: Eva Brænd
Min Bartender
Visste du at du nå kan legge alle dine gode drinkoppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Bartender kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Her kan du registrere deg som bruker av Min Bartender
.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her
.