Dagens rett Fiskesuppe med torsk og reker

Med denne fiskesuppen blir det feststemning

Det er ikke mer som skal til på en tirsdag. Mye god smak for en liten innsats.

Torsk, reker og dill er en optimal kombinasjon som kommer til å gjøre stor suksess når de kommer i form av denne smaksrike suppen.

Se våre andre oppskrifter på fiskesuppe

Bestill  dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.

Fiskesuppe med torsk og reker

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

2 stk
1 stk
1 stk
1 ss
5 dl
0.5 ts
0.25 ts

Fremgangsmåte

Skjær torsken i terninger. Vask og skrell potet, og skjær dem i små terninger.

Rens og finhakk løk.  Vask og skrell gulrot, og skjær den i tynne strimler.

Ha olje i en kasserolle og surr potet, løk og gulrot i 2–3 minutter.

Rør ut buljongterningen i vann og ha buljongen i kasserollen.

La alt koke i ca. 15 minutter til potetene er møre. Ha fisketerningene i suppen og la det hele trekke i 3–4 minutter.

Tilsett matfløte og smak til med salt og pepper. Om du synes suppen er for tykk kan du tilsette litt vann.

Varm opp suppen og tilsett reker. Server suppen rykende varm med dill drysset over.

Tips: Du kan bytte ut torsk med sei i denne oppskriften.

Her finner du mange deilige fiskesupper

9 lettlagete supper å ta med på tur

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Forsiden akkurat nå

Til toppen