I dag lager vi grillspyd av kveite og reker
Grilling er moro når det varieres, og her kommer en litt uvanlig men spenstig kombinasjon av kveite, bacon, agurk og reker.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Grilling er moro når det varieres, og her kommer en litt uvanlig men spenstig kombinasjon av kveite, bacon, agurk og reker.
Les hele sakenSalat med tortellini og reker er både sommerlig og mettende. Og middagen er klar på et drøyt kvarter.
Les hele sakenSurf & Turf er et begrep man benytter om mat som består av både kjøtt og fisk. Som selvsagt kommer fra USA hvor det er hummer som brukes. En eller to tigerreker gjør også susen. Ikke minst er det mye rimeligere.
Les hele sakenKokt ris, fisk og reker danner basis for dagens forslag til en enkel middagsrett som serveres lun med en kremet og krydret saus til.
Les hele sakenReker og pasta er to ingredienser som er fantastisk enkelt å sette sammen. Og med ingredienser du garantert har for hånden.
Les hele sakenFerske reker er noe du kan nyte en sjelden gang, ifølge WWFs sjømatguide. Denne oppskriften er rask og passe hot.
Les hele sakenDet er ekstra gøy med nysgjerrighet på kjøkkenet, og når du har så mange nordiske matskatter du kan sette sammen, blir det ren matmagi.
Les hele sakenSiste dag av langhelgen må det bli restemiddag. Har du ikke reker, kan du godt bruke annen type skalldyr eller fisk.
Les hele sakenByggris og avocado er det som skal til for å gjøre en håndfull reker eller andre skalldyr til et fullverdig måltid. Smaker knallgodt gjør det også.
Les hele sakenKombinasjonen av kremet suppe og salte reker er knallgod. Kanskje har du rester etter helgens skalldyrfest. Du trenger bare litt brød ved siden av.
Les hele sakenGod sjømat har så mye egensmak at det trengs ikke så mange ingredienser. Som i denne oppskriften.
Les hele sakenOm det ikke er reker som står på menyen i dag, fungerer denne oppskriften like godt med fisk eller kjøtt - eller bare som den er.
Les hele sakenEnten du har rester etter rekekosen fra helgen eller reker i lake, er denne herlige skalldyrsalaten enkel å lage, og får tennene til å løpe i vann,
Les hele sakenDu trenger nesten ikke en oppskrift på en rett som denne, for her er det fritt fram etter hva du har i kjøleskapet. Godt blir det alltid.
Les hele sakenSør-India er synonymt med et krydret kjøkken med sjømat i hovedrollen. Med denne oppskriften og ingredienser fra butikken kan du gjenskape den autentiske smaken.
Les hele sakenSå enkelt kan det gjøres. Det er ikke mange ingrediensene som skal til få å gjøre matopplevelsen god. Som i denne oppskriften.
Les hele sakenReker, loff og majones er godt det, men prøver du denne oppskriften, blir du overbevist om hvor mye mer spennende rekene blir.
Les hele sakenDenne spanske tapas-klassikeren slår aldri feil; scampi eller tropiske reker som har trukket til seg maksimalt med smak av hvitløk og chili.
Les hele sakenDagens middagsoppskrift er kjapp å lage, men like fullt har den mye smak. Dessuten får du kanskje brukt opp litt rester.
Les hele sakenEn krydret potetsuppe med hete reker og løkfylte pitabrød setter fart på smaksløkene. Prøv denne lettlagete oppskriften.
Les hele sakenDenne rettens genialitet er at den er så enkel. Hvitløk, chili og god olivenolje er som skapt for å gi rekene smaksmessig alburom.
Les hele sakenDisse lettagete munnfullene er perfekte også til et koldtbord. Her er oppskriften.
Les hele sakenDa bør du prøve deg i det uoffisielle NM i rekepilling som finner sted på Aker Brygge i Oslo 29. og 30. juli.
Les hele sakenDet er fullt mulig å bruke tropiske reker som «scampi» og tigerreker og likevel kalle seg bærekraftig. Her guides du til å velge riktig.
Les hele sakenDen lyse årstiden blir ikke helt den samme uten den "norske" dypvannsreka. Her får du vite hva du skal se etter.
Les hele sakenDet er faktisk helligbrøde å kaste rekeskallene i søpla. De danner nemlig basis for utsøkt skalldyrkraft. Her er oppskriften.
Les hele sakenI dag er det en herlig sommerlig pastarett vi serverer til middag, prøv den bare selv.
Les hele sakenTorsk er ukens første fiskemåltid. Du kan med andre ord være rimelig sikker på at også helgemenyen innbefatter fisk. Torsken følges av fristende asparges, og derfor får du to svært forskjellige vinforslag som begge likevel skal passe denne retten godt.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenEr dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenLær det grunnleggende om rødvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Kurset passer for nybegynnere og krever ingen forkunnskaper. Dette er tredje og siste kurset i vår kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenDen 05. november får du servert spennende historier og 7 viner fra den norske vinimportøren og vinmakeren som har fått høyest mulig utmerkelse i Italia.
Les hele sakenLær det grunnleggende om hvitvin og smak deg gjennom åtte ulike viner. Dette kurset passer perfekt for nybegynnere, og krever ingen forkunnskaper. Dette er andre kurset i vår nye kursserie «Lær mer om vin».
Les hele sakenBli med på en helt unik aften med viner fra Albert Bichot. Vinprodusenten som er kjent for sine flotte viner og som blender av P.A. Larsen-vinene fra Burgund.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld når Prinsesse Natalia Giucciardini Strozzi tar med seg sine viner og fascinerende slektshistorie til Son Spa.
Les hele sakenSmak noe av det aller beste fra Toscana når Fèlsina inntar hovedstaden den 06. oktober
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake 6 ulike musserende viner. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenDe beste GG-rieslingene har passert tusenlappen, men noen holder igjen. Fra superparet Carolin og Oliver Spanier får du enorm kraft for drøyt 700 kroner.
Når Agrapart-arven deles på to, er det faktisk blitt en gavepakke til champagneelskerne. Det er en av flere oppdagelser blant septembernyhetene med (og uten) bobler.
Om du frykter høsten, er trøsten at det er veldig mye godt rødt som lanseres i september.
Loire og chenin er en kombinasjon som er vel så interessant som Burgund og chardonnay. For du får mye mer for pengene.
Når du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Denne tilhører en veldig tradisjonell stil som har overlevd all støyen de siste 15 årene.
Les hele sakenNår Agrapart-arven deles på to, er det faktisk blitt en gavepakke til champagneelskerne. Det er en av flere oppdagelser blant septembernyhetene med (og uten) bobler.
Les hele sakenOg vi snakker verken om pinot noir eller chardonnay, derimot gamay.
Les hele sakenDenne pinot grigioen er en klassiker som har vært med oss i et par tiår. Og prisen er fortsatt veldig god.
Les hele sakenDet er lite du trenger ved siden av grillet mais. Kryddersmør og spekeskinke smaker selvsagt ekstra godt.
Les hele sakenDe beste GG-rieslingene har passert tusenlappen, men noen holder igjen. Fra superparet Carolin og Oliver Spanier får du enorm kraft for drøyt 700 kroner.
Les hele saken