Lag en thai-vri på rekene
Ferske reker er noe du kan nyte en sjelden gang, ifølge WWFs sjømatguide. Denne oppskriften er rask og passe hot.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Ferske reker er noe du kan nyte en sjelden gang, ifølge WWFs sjømatguide. Denne oppskriften er rask og passe hot.
Les hele sakenDet er ekstra gøy med nysgjerrighet på kjøkkenet, og når du har så mange nordiske matskatter du kan sette sammen, blir det ren matmagi.
Les hele sakenHar du ikke det, kan du bruke skalldyrkraft fra fryser eller butikk. Og du kan lage den så hot og syrlig som du ønsker.
Les hele sakenSiste dag av langhelgen må det bli restemiddag. Har du ikke reker, kan du godt bruke annen type skalldyr eller fisk.
Les hele sakenByggris og avocado er det som skal til for å gjøre en håndfull reker eller andre skalldyr til et fullverdig måltid. Smaker knallgodt gjør det også.
Les hele sakenStrutseving plukker du ute i naturen akkurat nå, en helt gratis og ikke minst utrolig god grønnsak. Pysene erstatter den med importert grønn asparges.
Les hele sakenKombinasjonen av kremet suppe og salte reker er knallgod. Kanskje har du rester etter helgens skalldyrfest. Du trenger bare litt brød ved siden av.
Les hele sakenGod sjømat har så mye egensmak at det trengs ikke så mange ingredienser. Som i denne oppskriften.
Les hele sakenOm det ikke er reker som står på menyen i dag, fungerer denne oppskriften like godt med fisk eller kjøtt - eller bare som den er.
Les hele sakenEnten du har rester etter rekekosen fra helgen eller reker i lake, er denne herlige skalldyrsalaten enkel å lage, og får tennene til å løpe i vann,
Les hele sakenDu trenger nesten ikke en oppskrift på en rett som denne, for her er det fritt fram etter hva du har i kjøleskapet. Godt blir det alltid.
Les hele sakenSør-India er synonymt med et krydret kjøkken med sjømat i hovedrollen. Med denne oppskriften og ingredienser fra butikken kan du gjenskape den autentiske smaken.
Les hele sakenSå enkelt kan det gjøres. Det er ikke mange ingrediensene som skal til få å gjøre matopplevelsen god. Som i denne oppskriften.
Les hele sakenReker, loff og majones er godt det, men prøver du denne oppskriften, blir du overbevist om hvor mye mer spennende rekene blir.
Les hele sakenSalat med tortellini og ferske reker er både sommerlig og mettende. Og middagen er klar på et drøyt kvarter.
Les hele sakenDenne spanske tapas-klassikeren slår aldri feil; scampi eller tropiske reker som har trukket til seg maksimalt med smak av hvitløk og chili.
Les hele sakenDagens middagsoppskrift er kjapp å lage, men like fullt har den mye smak. Dessuten får du kanskje brukt opp litt rester.
Les hele sakenEn krydret potetsuppe med hete reker og løkfylte pitabrød setter fart på smaksløkene. Prøv denne lettlagete oppskriften.
Les hele sakenDenne rettens genialitet er at den er så enkel. Hvitløk, chili og god olivenolje er som skapt for å gi rekene smaksmessig alburom.
Les hele sakenDisse lettagete munnfullene er perfekte også til et koldtbord. Her er oppskriften.
Les hele sakenDa bør du prøve deg i det uoffisielle NM i rekepilling som finner sted på Aker Brygge i Oslo 29. og 30. juli.
Les hele sakenLinguini med reker ser riktig så uskyldig ut, men chilien og krydderet gjør sitt for denne superenkle oppskriften.
Les hele sakenDet er fullt mulig å bruke tropiske reker som «scampi» og tigerreker og likevel kalle seg bærekraftig. Her guides du til å velge riktig.
Les hele sakenDen lyse årstiden blir ikke helt den samme uten den "norske" dypvannsreka. Her får du vite hva du skal se etter.
Les hele sakenI dag er det en herlig sommerlig pastarett vi serverer til middag, prøv den bare selv.
Les hele sakenVi frister med en saftig kylling med smakfullt tilbehør og en god vin som følge i dag.
Les hele sakenTorsk er ukens første fiskemåltid. Du kan med andre ord være rimelig sikker på at også helgemenyen innbefatter fisk. Torsken følges av fristende asparges, og derfor får du to svært forskjellige vinforslag som begge likevel skal passe denne retten godt.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på champagne, cava og prosecco - eller bare veldig glad i musserende vin? I løpet av halvannen time en lørdag ettermiddag får du svaret, med mye gode bobler på kjøpet.
Les hele saken9. mai tar Weingut Maximin Grünhaus turen til Trondheim for å vise fram noen av sine beste viner og fortelle historien bak.
Les hele saken9. mai inviterer vi til rosévinsmiddag på Stock i Oslo, smak franske, lyse roséviner til en sommerlig meny i Bjørvika.
Les hele sakenOxney Estate er drevet av en norsk kvinne, 24. april kan du møte henne og smake hennes viner.
Les hele sakenVi er så heldige å få besøk av Rocche Costamagna, som har med seg sine beste viner og gode historier.
Les hele sakenSmak den elskede druen Chardonnay hele veien fra Vin de France til toppvin som Grand Cru fra Chablis.
Les hele sakenDet er ikke at du sparer så mye, med noen unntak, men da er du hvert fall sikret at du tar med deg noe som er virkelig godt.
Men også whiskyer - både skotske, japanske og amerikanske - som kommer til å havne i samlinger og kanskje aldri åpnes.
Den er en av i alt 90 produkter fra et bredt spekter av drikke, men som ikke er vin, testet i den siste tiden. I basisutvalget eller for bestilling. Mye spennende for påsken, inkludert påskeølet.
Den og i tillegg til noen andre gamle gode kjenninger som du nå kan plukke med deg på neste poltur, veier opp for det som ikke er særlig spennende. En hvitvin er imidlertid helt ny i basishylla.
De mest unike vinene blant marsnyhetene kommer imidlertid fra ulike utposter i vinverdenen. På tide å se bortenfor de faste B-ene?
Bak en blå lagerport finnes tønner, tanker og esker fylt med en eldgammel kulturdrikk som venter på å få spredd sitt gode rykte: Mjøderiet, det første mikrobryggeriet i Norge som satser fullt ut på mjød.
Les hele sakenDen er en av i alt 90 produkter fra et bredt spekter av drikke, men som ikke er vin, testet i den siste tiden. I basisutvalget eller for bestilling. Mye spennende for påsken, inkludert påskeølet.
Les hele sakenDe neste månedene har vi planlagt mange spennende vinsmakinger og andre arrangementer du ikke vil gå glipp av.
Les hele sakenDu blir garantert overrasket over smaken på denne pizzaen som altså ikke er en pizza.
Les hele sakenOg du behøver heller ikke ta noen luksuriøse grep for å gjøre hverdagsfisk nummer en til en fest for øye og munn.
Les hele sakenLillehammers finie dining-restaurant, Elv, er avlagt et besøk. Vi har også vært i Tsjekkia og Slovakia, på Martinique og Santorini, hos Bartolo Mascarello og avdekket en av Italias andre hemmeligheter.
Les hele saken