Drikke
Middag 11. november - Akevittkurs og -middag med eksperten Halvor Heuch

Middag 11. november - Akevittkurs og -middag med eksperten Halvor Heuch

Bli med på en helaftens akevittkveld med smaking og deilig middag sammen med Norges fremste akevittekspert, Halvor Heuch.
Redaksjonen
20 Oktober 2013 - 22:01

Arrangementet omfatter: Stor akevittsmaking og -middag.
Dette får du servert: 6 akevitter under smakingen, 3 akevitter og en flaske juleøl til middagen.
Matservering: Ja - lette smaksprøver under smakingen og servering av klassisk juletallerken med to serveringer.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Foredragsholder: Halvor Heuch, akevittekspert.
Kursets språk: Norsk.

Dato og tid: Mandag 11. november 2013, kl. 18.00 - 23.00

Pris: kroner 995,- pr. person

Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo

Avbestillingsfrist: 03.11.13 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.

Spørsmål? Send en mail.

Stor akevittsmaking og elegant middag

Livets vann, aqua vitae, spiller en stor rolle innen norsk mat- og drikkekultur, og intet festbord er komplett uten, ei heller denne kvelden.

Vi starter kvelden med en unik smaking av ikke mindre enn seks enestående akevitter presentert av Norges fremste akevittekspert, Halvor Heuch.

Heuch vil ta oss med inn i den flere hundre år gamle akevitttradisjonen vi har her i Norge.

Kurset holdes på norsk og det vil bli en lett servering under selve smakingen.

Her kan du bestille gavekort for kurs

Klassisk akevittmiddag

Etter smakingen dekker vi til festbord i Gamle Logen og serverer en klassisk juletallerken bestående av ribbe, medisterkaker, pølser og sur- og rødkål.

Det hele serveres to ganger og du kan nyte to forskjellige akevitter til maten.

Til måltidet får du også servert et av årets beste juleøl fra et av de mindre bryggeriene i Norge, og vi avslutter selvfølgelig kvelden med kaffe og en spesiell akevitt som avec.

Les mer om Halvor Heuch og akevitt her

Kursavgiften dekker følgende:

• Foredragsholder
• Kursdokumentasjon
• Akevitt under smakingen (6 forskjellige akevitter)
• Lett servering under smakingen
• Klassisk juletallerken med 2 serveringer
• Akevitt til maten (2 x 2 cl), samt til kaffen (1 x 2 cl)
• 1 flaske juleøl til maten
• Kaffe

La bilen stå igjen hjemme og ta med din kjære, venner og kolleger på en uforglemmelig akevittkveld.

Gå ikke glipp av denne unike middagen - ta med gode venner og meld deg på via knappen over nå.

Vi tar forbehold om enkelte endringer i menyen.

Se hele kursplanen og hva du kan melde deg på

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra
Dagens rett

Ønsk sommeren velkommen med denne kombinasjonen av fisk og rabarbra

I denne oppskriften kan du bruke enten makrell eller småørret. Begge smaker sommerlig med dette tilbehøret.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her