Drikke
Ølkurs 11. februar - Smak det beste fra Nøgne Ø

Ølkurs 11. februar - Smak det beste fra Nøgne Ø

Grimstadsbryggeriet Nøgne Ø har vært ledende i å sette Norge på kartet som en av verdens mest spennende ølnasjoner. Bli med og smak 12 unike øl med bryggmester og grunnlegger av Nøgne Ø, Kjetil Jikiun.
Redaksjonen
29 Januar 2013 - 00:56

Dette får du smake: 12 forskjellige øl (3 lyse ale, 3 brune ale, 3 humlede ale og 3 svarte ale )
Matservering: Nei. Kun hvitt brød mellom serveringene.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Foredragsholder: Kjetil Jikiun, bryggmester og grunnlegger av Nøgne Ø
Kursets språk: Norsk

Dato og tid: Mandag 11. februar 2013, kl. 18.00 - 20.30

Pris: kroner 445,- pr. person

Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo

Avbestillingsfrist: 03.02.13 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

Kompromissløs brygging i Grimstad

Etter å ha sett seg grundig lei på ølet som fantes i butikken, etablerte de to hjemmebryggerne Gunnar Wiig og Kjetil Jikiun høsten 2002 sitt eget bryggeri, Nøgne Ø - Det kompromissløse bryggeri, i Grimstad.

Gjennom mer enn 10 år har virksomheten blomstret og reportoaret av øltyper vokst jevnt og trutt. Fra en produksjon på ca 300 hl i 2003, lagde Nøgne Ø i 2010 mer enn 3500 hl og hadde en voksende eksport over hele verden.

Bryggeriet har høstet stor anerkjennelse for sine øl langt utover landegrensene og har vunnet flere tester og konkurranser. Bryggeriet etablerte seg også i 2011 som det første sakebryggeriet i Europa.

Denne kvelden er det gründeren og bryggmesteren Kjetil Jikiun som tar oss med på en fantastisk smaking av ikke mindre enn 12 forskjellige øl fra Nøgne Ø sitt store utvalg.

Her får du lære mer om hvordan man brygger øl, om hvilke forskjellige typer øl som finnes, hva som kjennetegner øltypene og ikke minst få smake en rekke deilige øl.

Foredraget holdes på norsk.

Les mer om Nøgne Ø og deres historie her

 Disse øltypene får du smake denne kvelden:

 Belgiske lyse ale:

 • Nøgne Ø Blonde Ale, ca kr 50,- (finnes i dagligvare)

 Brune ale:

 • Nøgne Ø Brown Ale, ca kr 50,- (finnes i dagligvare)

 Humlede ale:

 Svarte ale:

 • Nøgne Ø Imperial Stout Cognac Barrel, ca kr 80,- (spesialbestilling)

 Vi tar forbehold om enkelte endringer i de oppsatte ølene

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg
+
Ukens vin

Super syrah i flere innpakninger – på et pol nær deg

Tre virkelig gode syraher servert på ulike måter, men fra samme magiske hånd.

Les hele saken
Forsiden akkurat nå
Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker
Ukens kake

Bak disse brune pinnene, og du trenger ikke flere julekaker

Brune pinner høres kanskje litt kjedelig ut, men disse julekakene er faktisk veldig  gode og populære.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare
+
Godbiter i pollisten

Når beaujolais nouveau er vel over, er det tid for å gå tilbake til ekte vare

Det er ikke til å komme fra at det er med beaujolais fra de 10 cru-ene, at det blir spenning. Og denne for Norge nye produsenten overbeviser stort.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten
+
Godbiter i pollisten

Disk opp med unike hvitviner til den norske sjømaten

Det som gjør dem så spesielle er at de er laget av druer som kunne vært brukt til den letteste sherrystilen, men uten spritforsterkning.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm
+
Ukens vin

Denne knusktørre boblevinen har tatt Norge med storm

Med en pris på 189,90 er den blitt en «go-to»-vin for mange på jakt etter noe som både er rimelig og ikke minst godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Slik lager du julestemning på et øyeblikk
Dagens rett
Rugbrød med medisterkake og bacon

Slik lager du julestemning på et øyeblikk

Her får du en smakfull og enkel oppskrift som er perfekt nå i juleinnspurten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen
Guide
Julemat

Apéritifs store jule- og nyttårsmeny gir deg svar på alle spørsmål om julematen

Apéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her