Ølkurs 20. januar i Oslo - Bli en ølkjenner med Norges fremste ekspert

Ølkurs 20. januar i Oslo - Bli en ølkjenner med Norges fremste ekspert

Nå kan du lære alt du ikke visste om øl og ølets historie. Bli med på en omfattende og lærerik smaking sammen med Norges første ølsommelier.

Dette får du smake: 12 forskjellige og nyskapende øl
Matservering: Hvitt brød mellom serveringene.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Foredragsholder: Amund Polden Arnesen, Beer Enthusiast
Kursets språk: Norsk

Dato og tid: Mandag 20. januar 2014, kl. 18.00 - 20.30

Pris: kroner 495,- pr. person

Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo

Avbestillingsfrist: 12.01.14 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her .
 
Spørsmål? Send en mail

Her kan du bestille gavekort på kurs

Smak 12 unike øl

Øl er så mye mer enn den sedvanlige pilsneren, og det er utrolig at vann, bygg og gjær kan gi så utrolig mange forskjellige øltyper.

Det er Amund Polden Arnesen , Norges første ølsommelier, som denne kvelden tar oss igjennom ølets historie og den fantastiske utviklingen vi har sett de siste årene med ølbrygging av høy kvalitet i blant annet Norge.

Han vil lære deg og vise deg i praksis hvordan du skal smake øl, og her vil du virkelig få noen store og smakfulle overraskelser.

Gjennom ikke mindre enn 12 forskjellige øltyper får du nemlig selv lukte, se og smake hvordan malten, gjæren og humlen kan brukes for å få forskjellige smaker på ølet.

Foredraget holdes på norsk.

Norges fremste ekspert

Amund Polden Arnesen har alltid hatt et lidenskapelig forhold til øl, og som første nordmann ble han høsten 2011 akkreditert med tittelen ølsommelier ved The Institute of Brewing and Distilling i London.

Han startet sin karriere som bartender, og ble etter hvert whiskyansvarlig på whiskypuben Dr. Jekylls. Han har vært en pådriver for øl og mat i kombinasjon, blant annet med åpningen av restauranten Håndverkerstuene i Oslo.

De siste årene har han også deltatt som øldommer i blant annet NM i hjemmebrygging og Det Norske Måltids kåring av årets øl. Og ikke minst har han vært med i Apéritifs øltestpanel.

Amund underviser også i fagdelen øl på Norsk Vinfagskoles vinkelnerutdannelse.

Les mer om øl her

Kommende kurs

Til toppen