Drikke
Ølkurs 7. mai - Smak Norges beste øl med Evan Lewis fra Ægir

Ølkurs 7. mai - Smak Norges beste øl med Evan Lewis fra Ægir

Ægir Bryggeri sitt India Pale Ale ble i 2012 kåret til Norges beste øl. Smak dette og 11 andre øl sammen med bryggmesteren og grunnleggeren av Ægir, Evan Lewis.
Redaksjonen
18 April 2013 - 02:50

Dette får du smake: 12 forskjellige øl
Matservering: Hvitt brød mellom serveringene.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Foredragsholder: Evan Lewis, bryggmester og grunnlegger av Ægir Bryggeri
Kursets språk: Norsk

Dato og tid: Tirsdag 7. mai 2013, kl. 18.00 - 20.30

Pris: kroner 445,- pr. person

Sted: Gamle Logen, Grev Wedels plass 2, 0151 Oslo

Avbestillingsfrist: 28.04.13 kl. 23.59.

Påmeldingen er bindende. Dersom du melder deg på kurset, men unnlater å møte opp eller melder deg av etter fristen, refunderes ikke kursavgiften.

Avbestilling skjer ved å sende en e-post til kurs@aperitif.no

Les de komplette vilkårene for kjøp av produkt og tjenester fra Apéritif AS - klikk her.
 
Spørsmål? Send en mail.

Norges beste fra Ægir i Flåm

Hele 11 år tok det for bryggmester og eier av Ægir Bryggeri, Evan Lewis, å utvikle deres India Pale Ale som i 2012 ble kåret til Norges beste øl.

Ægir Bryggeri er en suksesshistorie innen ølkultur i Norge, helt siden den spede starten som et pubbryggeri i Flåm i 2007. Ægir ble kåret til Årets bryggeripub i 2008, 2009 og 2010.

Gründerene bak Ægir var ekteparet Evan Lewis og Aud Melås som begge forlot godt betalte jobber i Silicon Valley til fordel for ølbrygging og drift av serveringssted i Auds hjemtrakter.

Denne kvelden er det gründeren og bryggmesteren Evan Lewis som tar oss med på en fantastisk smaking av ikke mindre enn 12 forskjellige øl fra Ægir sitt store utvalg.

Her får du lære mer om hvordan man brygger øl, om hvilke forskjellige typer øl som finnes, hva som kjennetegner øltypene og ikke minst få smake en rekke deilige øl.

Foredraget holdes på norsk.

Les mer om Ægir og deres historie her

 Disse øltypene får du smake denne kvelden:

 • Ægir Bøyla Blonde Ale (4,7 % - finnes i dagligvare)
 • Ægir Rallar Amber Ale (4,7 % - finnes i dagligvare)
 • Ægir Dag Sitrus Pale Ale (4 % - finnes i dagligvare)

 • Ægir Witbier (4,7 % - finnes i dagligvare)
 • Ægir Sumbel Porter (4,7 % - finnes i dagligvare)

 Vi tar forbehold om enkelte endringer i de oppsatte ølene

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Annonse

Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil

Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.

Les hele saken

Artikler detail - section 11

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Dagens rett 2

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken

Artikler detail - section 11 Ukens vin

Forsiden akkurat nå
Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta
Dagens rett

Gi en spansk touch på mandagens middag med denne kikert- og skinkegryta

En rik og smakfull, men lettlaget gryterett - den slags oppskrifter er gull verdt i en travel hverdag.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett
Dagens rett

Å sylte kveite er en super måte å servere fisken som forrett

Kveite er en fet fisk som det passer godt å koke i en syrlig lake. Fisken får god smak og virker ikke så fet. Det blir derfor en perfekt start på måltidet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde
+
Godbiter i pollisten

Skotte skaper magi i «ukjent» spansk vinområde

Master of Wine Norrel Robertson er mannen og vinene er nå tilgjengelig i Norge.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke
+
Ukens vin

Skalldyrfest eller bare fisk til middag? Her er vinen du vil drikke

Denne alvarinho-klassikeren gjør jobben til så vel skalldyr som til mer eller mindre forseggjorte sjømatretter.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Vinsmaking når det passer deg
Matkurs og vinkurs
Privat vinsmaking

Vinsmaking når det passer deg

Er dere en større gruppe som ønsker en privat og skreddersydd vinsmaking? Da må du se hit!

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft
Ukens drink

Lag en djevelsk god kombinasjon av tequila og solbærsaft

Du har kanskje ikke prøvd å blande tequila og solbær før? Vi kan love at det smaker djevelsk godt.

Les hele saken
Få ukentlig nyhetsbrev fra Apéritif rett i innboksen din Hver søndag får du de mest leste sakene fra Apéritif
Les mer om de andre nyhetsbrevene våre her